"Prezident Rizman s partnerkou" dostali pozvánku. TO bude maškaráda
28 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Prezidentku SR Zuzanu Čaputovú spoločne s partnerom Jurajom Rizmanom pozvali na korunováciu britského kráľa Karola III. TASR o tom informoval jej hovorca Martin Strižinec. Korunovácia sa bude konať 6. mája vo Westminsterskom opátstve v Londýne.

Na pozvanie Buckinghamského paláca sa spolu v predvečer korunovácie v piatok 5. mája zúčastnia aj na slávnostnej recepcii, ktorá sa koná pri tejto príležitosti.
Prezidentka sa vlani zúčastnila aj na poslednej rozlúčke so zosnulou panovníčkou Alžbetou II. "Je mi cťou zastupovať Slovenskú republiku na takej významnej udalosti, akou je korunovácia nového britského kráľa Karola III.," uviedla hlava štátu.

"Nezaujatá" TV JOJ: O Čaputovej bude diskutovať Rizman!
Mala by Zuzana Čaputová opäť kandidovať? Na túto otázku sa bude dnes (utorok, 11.4.) pýtať TV JOJ vo svojej relácii Na hrane. A zvolila si skutočne "nezaujatých" hostí do didkusie. Súkromná televízia JOJ sa bude v najbližšej relácii Na hrane... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik