Čaputovej morálny kredit rastie?
27 | 04 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Prezidentka Zuzana Čaputová prijala v stredu (26. 4.) zástupcov turistických značkárov z Klubu slovenských turistov (KST) a odovzdala im ďakovné listy. Predseda klubu František Šiller pripomenul, že značkovanie turistických trás sa v minulom roku podarilo dostať do reprezentatívneho zoznamu nehmotného kultúrneho dedičstva Slovenska. V roku 2023 si KST pripomína 150 rokov existencie turistickej organizácie na Slovensku.

Na stretnutie prišlo 15 dlhoročných značkárov z celého Slovenska. "Prijatie u hlavy štátu si veľmi vážime. Považujeme to za vysoký prejav morálneho kreditu a rastúceho spoločenského uznania verejnoprospešnej dobrovoľníckej práce značkárov turistických chodníkov," skonštatoval Šiller. Dodal, že v budúcom roku uplynie 150 rokov od vyznačenia prvého turistického chodníka.

Na Slovensku je podľa KST sieť takmer 15.000 kilometrov vyznačených turistických chodníkov. Šiller poďakoval prezidentke za prijatie a za ocenenie najzaslúžilejších značkárov turistických trás.

Minister Mikulec kašle na bezpečnosť v mestách a obciach
Každý deň pôsobenia Romana Mikulca vo funkcii ministra vnútra sa považuje za škodlivé pre Slovensko. Upozorňuje na to Hlas- SD a poukazuje na vážny problém v mestách a obciach. „Každý deň sa z médií dozvedáme o kriminalite, tragických udalostiach,... Čítať ďalej
27 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik