Igor Melicher: Trápne hry Denníka N!
26 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Smer podporuje vstup Ukrajiny do Európskej únie, keď na to bude pripravená. Podporujeme aj štáty na Balkáne a robíme to ochotne, pretože aj nás iné štáty podporovali a pomáhali nám. EÚ je náš životný priestor, a aj keď ju dnes riadia neschopní ľudia, stále má do budúcna potenciál ochraňovať aj naše suverénne záujmy," píše na sociálnej sieti Igor Melicher, predseda mladých sociálnych demokratov. Denník N podľa neho vedie trápne hry.

"Vôbec sa podporou Ukrajiny do EÚ netajíme a hovoríme to celkom často. Je preto veľmi úsmevné, ak sa z toho snaží Denník N vyrobiť tému proti Smeru. Napokon, ak si to dohľadáte, tak proti vstupu Ukrajiny do EÚ nemá nič ani samotný Putin. Nám prekáža tlačenie Ukrajiny do NATO," vysvetľuje Melicher.

"Ukrajina je štátom nárazníkovej zóny a aj keď my ctíme princípy medzinárodného práva, objavujú sa štáty, ktoré tvrdia, že štatút post-sovietskych republiky je otázny a problematický," dodáva.

"Tieto hlasy netreba rozhodne ignorovať. Členstvo Ukrajiny v NATO by bola chyba, znamenalo by to bezpečnostné ohrozenie Slovenka a zvýšilo by to šance na rozpútanie veľkého vojenského konfliktu v Európe," konštatuje Melicher na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik