Hlas ľudu: A kuknime sa, Šimečka svaly napína
27 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

A pritom to nie je žiadne zdatné chlapisko. Skôr naopak, len také chlápä je to.  Mne  pripomína Čima, viete,  toho strapatého vrabca z rozprávky. Ale naparuje  sa ako veľký americký moriak.   Napína svaly a  dúfa,  že po voľbách budeme mať príčetnú, proeurópsku  vládu.  Niečo ako teraz. Vládu demokratických strán. Vládu bez Smeru a bez Hlasu. Ďakujem pekne, neprosím!

Nechcem sa ťa dotknúť, Miško, ale si akýsi nedovzdelaný. Smer a hlas sú životne dôležité. Obidva potrebujeme. Bez nich to, jednoducho, nejde.

Predstav si, že ideš do lesa na jahody a stratíš sa. Nepoznáš smer, ktorým sa vydať, aby si sa odtiaľ vymotal. Ideš hlbšie a hlbšie, až narazíš na opustenú chalúpku s ježibabou. A vieš, čo chcela urobiť Jankovi a Marienke. Lenže to boli chytré deti, prekabátili ju. Bojím sa, že s tebou by to nedopadlo dobre. A vieš si predstaviť život bez hlasu? Ani do telky by si nemohol, musel by si všetko ukazovať . Aj bosému  Rišovi sa to stalo. Stratil hlas a ukazovať nevedel. Preto do telky poslal náhradníka. Ten nemal problém ani s hlasom, ani s náhradníctvom. To len Blaha robí všade problémy.

Miško, najlepšie by bolo, keby to bola vláda jednej strany -  tej tvojej, samozrejme. Vláda  Progresívneho Slovenska. Lebo veľkí Slováci si rodný kraj aj v strane ukotvili. Ale v tej vašej rétorike už Slovensko a vlastenectvo nevidno. Načo, keď sme  v globálnom svete!  Načo byť proslovenský? Musíš byť progresívny, proeurópsky.  A proamerický. Lebo Amerika a pani prezidentka je náš vzor. S Amerikou na večné časy a nikdy inak! Preto všetkým, čo to s nami myslia dobre, už len nohy trčia z americkej ritky.

Nuž, neviem,  neviem. Príčetný človek podľa mňa by mal byť pri zmysloch a pri rozume. Mal by pozerať na to, aká je skutočnosť. Tá ti, Miško,  akosi nehrá do karát. Strana vám síce rastie, lebo médiá sa idú potrhať,  ale ty sa môžeš  tešiť akurát tak z nedôvery Slovákov.  Predstav si, že mnohí ani len nevedia, kto je Michal Šimečka.  A  ty do kúta zaháňaš kapacity, ktoré  stoja na najvyšších miestach. Veď ty , chlapče, Ficovi a Pellegrinimu ani po členky nesiahaš!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Prvýkrát mohla Ukrajina použiť americké „inteligentné bomby“, ktoré spôsobili smrtiacu skazu v Bachmute (VIDEO)
Je pravdepodobné, že Ukrajinci prvýkrát použili na Ukrajine systém JDAM, ktorý prišiel v marci. Zábery ukázali, akú smrtiacu skazu spôsobili v Bachmute. Zrovnali ruský muničný sklad so zemou a spôsobil zmätok na ruskej vojenskej strane. S týmto... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik