AKTUALIZOVANÉ! Tragédia v okrese Piešťany! Na štrkovisku sa potopil bager, v kabíne je zakliesnená osoba!
26 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

V obci Ducové v okrese Piešťany sa na štrkovisku pod hladinu potopil bager. V kabíne je zakliesnená jedna osoba. Na mieste zasahujú hasiči, smeruje tam ťažká technika.

TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

"Na štrkovisku došlo k prevráteniu a následnému potopeniu celého bagra pod hladinu. V kabíne bagra sa nachádza zakliesnená osoba, ktorú sa zasahujúci hasiči snažia vyslobodiť," priblížila.

Pri udalosti zasahujú hasiči z Piešťan, Trnavy a potápačská skupina HaZZ z Trenčína.

"Na miesto smeruje aj ťažká technika (žeriav) HaZZ zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách," doplnila.

Aktualizované!

Osobu zakliesnenú v potopenom bagri na štrkovisku v obci Ducové sa nepodarilo zachrániť. Vyplýva to z vyjadrenia hovorkyne Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Kataríny Križanovej.

"Potápačom HaZZ sa podarilo osobu z kabíny bagra dostať na breh, utrpela však zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla.

V obci Ducové v okrese Piešťany sa v stredu na štrkovisku pod hladinu potopil bager. Na mieste zasahovali hasiči aj potápačská skupina HaZZ.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik