Zdá sa že koketéria Tabák a SNS sa skončila. Politológ má vysvetlenie (GALÉRIA)
25 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Romana Tabák sa „z tenisového kurtu“ do parlamentu dostala cez kandidátku strany OĽaNO, odkiaľ bola spoločne s Katarínou Hatrákovou „odídená“, aby sa na chvíľu stala členkou klubu Sme rodina. Odišla aj odtiaľ a práve to môže byť príčinou toho, prečo na kandidátke SNS do volieb nepôjde.

Tabák sa momentálne sústredí na predkladanie zákonov a odkazuje, že keď sa pre nejakú stranu rozhodne, určite to oznámi. Politológ Tomáš Koziak však upozorňuje, prečo Tabák zrejme nemá politickú budúcnosť. Medzitým mediálnym priestorom lietajú slovné prestrelky, ktorými si politici vyjasňujú, kto koho vlastne oslovil. Šancu na veľkú politickú budúcnosť politológ nedáva ani Andrejovi Dankovi, ktorého však vo veci zahraničnej politiky zrejme nie celkom pochopil.

Aktuálne bez politického krytia

Sama tvrdí, že sa do politky netlačí, ale s ponukou na spoluprácu ju oslovilo už niekoľko strán.

„Sústredím sa na predkladanie dôležitých zákonov. Keď sa rozhodnem spolupracovať s nejakou stranou, dám vedieť,“hovorí poslankyňa, čím podporuje rôzne dohady. Jej samej je však jasné, že do strany, za ktorú by mohla kandidovať, by chcela priniesť ľudskosť, empatiu a diskusiu.

Pred 187 rokmi sa uskutočnil utajovaný výlet štúrovcov na Devín (VIDEO)
24. apríla 1836 je významný míľnik histórie slovenského národného obrodenia. Štúrovská mládež si v ten deň „vybehla“ na Devín. Aktivity generácie štúrovcov sa odvíjali od odkazu bernolákovcov, ktorí stavali na slovanstve a jeho tradíciách. A... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Nestála a vtipná

„Ak o politikovi začínajú kolovať vtipy, je to začiatok jeho politického konca," hovorí politológ Tomáš Koziak, pričom má na mysli množstvo meme obrázkov, ktoré počas svojho pôsobenia v parlamente poslankyňa vyvolala. Táto jej reputácia, plus „prebiehanie“ medzi stranami jej to vôbec neuľahčujú.

„Nestálosť nie je pre stranu dobrá. Predsedníctvo potom stráca istotu, že člen v rozhodujúcom okamihu neopustí či nezmení stranu. Tiež si neviem spomenúť na nejaký jej seriózny prejav v Národnej rade,“  myslí si Koziak.

Romana Tabák stále vyvoláva otázky - bude, či nebude na kandidátke SNS?
Romana Tabák stále vyvoláva otázky - bude, či nebude na kandidátke SNS?
Facebook
Zdroj: Facebook Zomri
Romana Tabák
Romana Tabák
Zdroj: FB/Romana Tabák
Facebook
Facebook
Romana Tabák stále vyvoláva otázky - bude, či nebude na kandidátke SNS?
Romana Tabák
Popriali jej všetko dobré, nie však u nich

„Romana Tabák nebude na našej kandidátnej listine. Strana SNS zároveň dôrazne popiera akékoľvek rokovania s Romanou Tabák. Prajeme jej však veľa politických úspechov,“ prehlásil Andrej Danko. Tabák však možno bude spolupracovať s Tomášom Tarabom. Ten ju oslovil, ale „verdikt“ ešte nie je jasný.

TAK AKO? Bude z Romany Tabák národniarka?
Športu zdar narodniarky & národniari! Takto prekvapivo oslovila v krásne nedeľné popoludnie poslankyňa Romana Tabák svojich fanúšikov na sociálnej sieti. V pondelok však prišiel zvrat. "Športu zdar narodniarky & národniari! DEŇ ZEME.... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Myslela si, že Danko je gentleman

Tabák na sociálnej sieti reagovala na Dankove slová a všetkým, ktorí riešia jej politickú budúcnosť adresovala šesť bodov, v ktorých vysvetlila, že s národniarmi nikdy nerokovala, zato rokovala so stranou Život-NS, no ešte ani im vyjadrenie nedala. Odkaz nechala aj novinárom, ktorí by mali s informáciami narábať tak, aby zbytočne neubližovali a neponižovali.

Dankovi vraj škodí Putin

„Voličov SNS si rozdelili silnejší hráči. Pod drobnohľadom politických reflektorov sa už dlhodobo ukazuje, že politické kampane SNS sú postavené na vode a strana nemá reálne čo ponúknuť. Nepomáha ani nekritické ospevovanie ruského režimu a prezidenta Putina,“vyčíta Koziak Andrejovi Dankovi.

Zdroj: FB / Andrej Danko

Nepochopil Danka?

"Andrej Danko sem nikdy nevolal ruské tanky, ale táto vláda sem pozvala amerických, holandských a nemeckých vojakov," upozorňuje Danko a permanentne pripomína, že Slovensko potrebuje mať v rámci zahraničnej politiky dobré vzťahy na všetky svetové strany..

Andrej Danko: Rešpektujme, neposluhujme
Slovenská národná strana prijala na svoju kandidátku členov strany Život-národná strana a Andrej Danko avizuje, že podobné dohody s ďalšími sú na dosah. To, kto bude na kandidátke, musí však prejsť všeobecným súhlasom ostatných. Danko nechce... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme