Politická prostitúcia
26 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Ako ináč možno nazvať skutočnosť,  že niektorí politici menia strany tak, ako prostitútky striedajú sexuálnych partnerov.

Keď  jedna strana odchádza, hľadajú rozkoš inde. Nájdu si inú, alebo založia novú. Možno to nerobia za peniaze ako predajné ženy. Ale keď to klapne, budú aj peniažky. A tak bordel mama alebo bordel tata prijímajú do svojho pelechu nie iba nové tváre. Radi medzi sebou privítajú aj politické prostitútky alebo  ostrieľaných prostitútov, čo už niečo zažili. Poslúžia cennými radami a skúsenosťami. Niektorí z nich žijú takým neviazaným životom, že ich apetít nedokázalo uspokojiť sedem či osem strán. To už sú veľmi vzácne a cenné exempláre. Ale nájdu sa. Ani vek nie je prekážkou, aby v tom pokračovali.

Ktovie, či by takejto prostitúcii dokázal zabrániť syfilis. Pokiaľ viem, ten do politiky zatiaľ neprenikol. Preto prostitúcia prekvitá ďalej. Najmä pred voľbami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Fico žil, Fico žije, Fico bude žiť!
Retro je v móde. Oprášme staré heslá a dajme im nový obsah. My, čo si viac pamätáme, poznáme aj klišé v našom titulku. Poznáme ho z čias, keď nám komunistické frázy „prešli do krvi“. Keď sme ich na plné hrdlo vykrikovali pri každej príležitosti.... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik