NAŠTVANÝ MAŽGÚT: "Vám musí *****, chalani. Fakt.”
23 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ján Mažgút, zo strany SMER - SSD, reaguje na nedeľné politické diskusné relácie. Je naštvaný a odkazuje: "Vám musí *****, chalani. Fakt.”

V diskusnej relácii V politike na televízii TA3 sa stretli predseda strany HLAS - SD, Peter Pellegrini a predseda hnutia Sme rodina. Dnešné nedeľné dopoludnie vyplnili diskusné relácie aj u Jána Mažgúta, ktorý ich aj okomentoval.

Mažgút, ako píše, s otvorenými ústami počúval Borisa Kollára a Petra Pellegriniho, ktorí sa spoločne zhodli na tom, že SMER - SSD je nedostatočne antifašistický.

"Tlačia sa mi na jazyk slová, ktoré svojho času použil “Gazda pravice” na sneme svojej strany… “Vám musí *****, chalani. Fakt," uviedol Mažgút.

Ešte väčší šok zažil Mažgút podľa vlastných slov, keď sa v štúdiu o 5 min. 12 objavil namiesto avizovaného Richarda Sulíka, jeho dvojka Branislav Gröhling.

"To odôvodnenie bolo vskutku originálne - “Richard stratil hlas”. Hm, aké jednoduché," píše Mažgút na sociálnej sieti.

A pripomína obdobnú situáciu, ktorá sa stala v strane SMER - SSD.

"Keď sa pred pár týždňami obdobná situácia udiala u nás v SMERe, keď “stratil hlas” Marian Kéry a nahradiť ho chcel a mal podpredseda strany Ľuboš Blaha, všetci vieme, ako to dopadlo," píše Mažgút.

"Páni novinári, moderátori/ky, dramaturgovia, stať sa môže čokoľvek a dokonca doslova o 5 min. 12 - aj pred Sobotnými dialógmi - môže byť niekto náhle indisponovaný. Keďže sa toto ale u nás neakceptovalo, potvrdzuje to u mňa presvedčenie, že ide iba o prasprosté a účelové vytláčanie zástupcov SMERu z mediálneho priestoru," konštatuje Mažgút.

Vo februári sa stala obdobná situácia, keď kolegu Kéryho zo strany SMER - SSD chcel nahradiť Ľuboš Blaha, zo strany SMER - SSD. Verejnoprávna TV vtedy nepustila podpredsedu najsilnejšej strany na prednatáčanie diskusnej relácie.

Pripomíname:

Odmietame tolerovať jednostrannú vojnovú propagandu Naďa, Hegera a Čaputovej vo verejnoprávnych médiách! Takto okomentovala strana Smer obrovské faux pas RTVS. Verejnoprávna TV totiž nepustila podpredsedu najsilnejšej strany na prednatáčanie diskusnej relácie. Blaha chcel ako náhradník za kolegu Kéryho diskutovať s dočasne povereným ministrom obrany Jaroslavom Naďom. Dostal sa len po vrátnicu.

"Po chlapskej výzve od Ľuboša Blahu k Jarovi Naďovi, aby si konečne sadli za jeden stôl a bavili sa priamo z očí do očí, Naď uhol a výzvy sa zľakol. RTVS nevysvetliteľne pristúpila na Naďovu nedemokratickú hru a znemožnili Blahovi priamo v relácii vyvracať klamstvá, ktoré na jeho adresu bez akejkoľvek oponentúry šíri vo všetkých médiách tento vojnový štváčik," informovala strana Smer - SSD o aktuálnej situácii na sociálnej sieti.

Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany zverejnil aj video ako sa snaží dostať do relácie, telefonoval s niekoľkými pracovníkmi RTVS, ale ďalej ako za vrátnicu sa nedostal. Zamestnanec Blahovi povedal, že mu to “je ľúto, ale nechcú Vás tam”.

Poslanci opozičného Smeru-SD následne iniciovali mimoriadne zasadnutie Výboru Národnej rady (NR) SR pre kultúru a médiá. 

VIDEO Bezprecedentný škandál: Brutálna CENZÚRA RTVS! Blahu nevpustili na diskusiu s Naďom
Odmietame tolerovať jednostrannú vojnovú propagandu Naďa, Hegera a Čaputovej vo verejnoprávnych médiách! Takto okomentovala strana Smer obrovské faux pas RTVS. Verejnoprávna TV totiž nepustila podpredsedu najsilnejšej strany na prednatáčanie... Čítať ďalej
24 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik