Heger sa zbláznil, hovorí, že ľudia majú právo na názor
23 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Nie je nič lepšie ako spolu diskutovať tak, že každý povie svoj názor. A je vynikajúce, že aj predseda vlády SR Eduard Heger si to myslí. Dokonca tvrdí... ale veď si to vypočujte! nabáda čitateľa svojho profilu známa právnička Judita Laššáková.

Najskôr si však prečítajte, čo na tému mať právoí v demokracii na názor povedal Heger v starom politickom kabáte.

Na sociálnej sieti Heger pred rokom

Ocenil list amerických zákonodarcov, v ktorom požiadali spoločnosť Meta, aby riešila proruské dezinformácie na Slovensku.

Bojujú za pravdu

„Sme síce malá krajina, malý trh. Ale sme členom Severoatlantickej aliancie, Európskej únie a susedíme s Ukrajinou. Je v našom národnom záujme, aby čo najviac ľudí malo jasno v hodnotách a vedelo sa správne pohybovať v zložitostiach sveta," vyhlásil pre trend. sk pred rokom Heger.

Inak povedané, vtedy podľa Hegera nebolo príliš v pohode, keď si ľudia povedali svoj názor. Okrem iného aplikoval aj preto na Slovensku ako predseda vlády cenzúru.

A pozrime sa, ako mu sluší nový kabát "demokrata"

NAŠTVANÝ MAŽGÚT: "Vám musí *****, chalani. Fakt.”
Ján Mažgút, zo strany SMER - SSD, reaguje na nedeľné politické diskusné relácie. Je naštvaný a odkazuje: "Vám musí *****, chalani. Fakt.” V diskusnej relácii V politike na televízii TA3 sa stretli predseda strany HLAS - SD, Peter Pellegrini a... Čítať ďalej
23 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik