V Berlíne pristálo ruské lietadlo: Dostalo špeciálne diplomatické povolenie, jeho účel je záhadou
22 | 04 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

V Berlíne v sobotu pristálo ruské lietadlo so špeciálnym diplomatickým povolením. Pre agentúru DPA to povedal hovorca nemeckých vzdušných síl, informuje TASR.

Lietadlo odletelo do Berlína z Moskvy. Hovorca neuviedol žiadne podrobnosti o pasažieroch či náklade predmetného lietadla.

Daný let vzbudil v sobotu záujem na sociálnych sieťach, všíma si DPA. Ruské lietadlá v súčasnosti pristávajú v krajinách EÚ iba mimoriadne sporadicky. Členské štáty Únie sa totiž vlani po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu rozhodli uzavrieť svoj vzdušný priestor a letiská pre ruské lietadlá.

Česko hrá za Ukrajinu!
Prezident Pavel: ČR má tlačiť na tohtoročné začatie rokovaní o vstupe Ukrajiny do EÚ. Česko by malo v Európskej únii tlačiť na to, aby začali prístupové rokovania s Ukrajinou už tento rok, o čo sa usiluje Kyjev. Po rokovaní s predsedom Európskej... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme