SaS čaká kongres, strana si bude voliť šéfa a predstaví kandidátku
22 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Opozičná SaS má počas dňa v Jasnej kongres. Predstaví volebný program aj zostavu kandidátnej listiny. TASR o tom informoval hovorca strany Ondrej Šprlák. Na kongrese sa bude voliť aj predseda strany a členovia orgánov SaS.

Súčasný šéf strany Richard Sulík sa bude opäť uchádzať o post predsedu na ďalšie štyri roky. Okrem neho sa o pozíciu uchádzajú aj ďalší dvaja členovia strany, a to Vladimír Poruban a Peter Pacek.

Sulíka zvolila strana za predsedu opätovne v roku 2019, tento rok mu vyprší mandát. Ešte v decembri minulého roka pripustil, že do budúcna by sa mali v strane zamýšľať nad jeho nástupcom.

Sulík pred začiatkom kongresu uviedol, že liberáli budú debatovať aj o možnej spolupráci so stranou Hlas-SD. Pripomenul svoje vyjadrenia, že táto strana nie je pre SaS želaným partnerom. "Želám si, aby vznikla riadna pravicová vláda a koalícia," dodal.

Vorobelová: Aká OPOVÁŽLIVOSŤ, že občania neuviedli ako svoj hlavný problém PUTINA, ale ZDRAŽOVANIE!
Poslankyňa Národnej rady SR Slavěna Vorobelová sa vo svojom facebookovom príspevku vyjadrila k téme zdražovania. Drzosť "Putinových agentov" Podľa poslankyne vnímajú obyvatelia Slovenska ako najväčší súčasný problém zdražovanie. Vorobelová... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme