Mazurek: Toto je LIKVIDÁCIA národa v priamom prenose!
22 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Národnej rady SR z hnutia Republika Milan Mazurek na svojom facebooku zverejnil video, v ktorom porovnal ceny potravín na Slovensku a v Poľsku.

Mazurek vo videu stojí pred predajňou obchodného reťazca Lidl v Poľsku. Svojím názorným príkladom chcel aj tým „najzarytejším podporovateľom odvolanej protislovenskej vlády“ ukázať, aké „svinstvo“ sa akutálne pácha na obyvateľoch Slovenskej republiky.

Mazurek hovorí, že v budove, ktorá sa nachádza za ním, nakúpil desať základných potravín. Išlo o potraviny ako kuracie prsia, polohrubá múka, rožky či ryža. „Za tie isté potraviny sme dnes ráno, na Slovensku, v tom istom reťazci zaplatili 19,65 eur. Tu v Poľsku, pár kilometrov za hranicami Slovenskej republiky, sme za ten istý nákup, za tie isté druhy potravín zaplatili v prepočte podľa dnešného kurzu, priatelia 14,03 eur,“ hovorí vo videu poslanec. Poukazuje na to, že ide o bezmála tridsaťpercentný rozdiel, pričom sa oba nákupy udiali v tom istom obchodnom reťaci.

Sami na tomto príklade vidíte, čo tieto reťazce so Slovákmi robia. Ako si z nich tými informáciami o zastropovaní cien robia srandu. Priatelia, ja sa pýtam, dokedy im toto umožníme? Je jasné, že Naď, Heger, Matovič a ďalšia táto odvolaná luza kašle na Slovákov, odmieta riešiť tieto základné problémy. Ale keby hnutie Republika malo tú moc, okamžite zníži DPH na potraviny a okamžie zastropuje prirážky týchto obchodných reťazcov,“ hovorí Mazurek.

Podľa Mazureka nie je možné, aby za tieto základné potraviny len pár kilometrov za hranicami Slovenska zaplatil o toľko nižšiu cenu. Pri prepočte na stoeurová nákup poslancovi vyšlo, že na Slovensku by zaplatil stovku a v Poľsku približne 70 eur. „Veď toto je likvidácia národa v priamom prenose!,“ posťažoval sa.

Mazurek si želá, aby už čím skôr boli voľby a aby sme sa tej „luzy“, ktorá dnes Slovensku vládne, mohli zbaviť a začať okamžite riešiť problémy bežných a tvrdo pracujúcich obyvateľov Slovenskej republiky.

Republiku nezaujímajú "známe tváre", ale uznávaní odborníci
"Je mi cťou predstaviť ďalšieho cenného experta JUDr. Ing. Miloša Sušarského, LL.M. Doktor Sušarský pôsobil na topmanažérskych pozíciách v oblasti financií a veľkých stavebných investícií." Píše čitateľom svojho profilu Milan Uhrík, europoslanec a... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme