Takže, kto tu vlastne "dezinformoval"?
21 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Pamätáte sa, ako sa verejne dušovali? žiadne cudzie vojská na našom území, žiadni naši vojaci do vojenských aktivít v zahraničí? Buď boli oni uvedení do omylu, alebo iba sprosto a drzo dezinformovali obyvateľov štátu, ktorý si sprivatizovali. Prečo? Nazrime na oficiálny web slovenskej vlády.

Doslovný citát z uznesenia vlády SR zo dňa 14.4.2023:

"Návrh na vyslanie príslušníkov Ozbrojených síl Slovenskej republiky do vojenskej asistenčnej misie Európskej únie pre Ukrajinu na územie členských štátov Európskej únie a na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných ozbrojených síl na území Slovenskej republiky určených na plnenie úloh vojenskej asistenčnej misie Európskej únie pre Ukrajinu."

A máme v tom jasno, nie?

Matovičov žalostný duševný svet
Hodnotovo "bohatú" spomienku a zároveň aj tak trošku vizitku si uverejnil najnovšie na sociálnej sieti Igor Matovič. Zverejňujeme ju v originálnom znení, bez komentára. "MÔJ PRVÝ SKALP ... KAJETÁN V sobotu 21.3. nás vymenovala prezidentka. Celú... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme