Potvrdené: Uhrík sľubuje trestno-právnu dohru vládnej anarchie (VIDEO)
22 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Hnutie Republika na svojej piatkovej tlačovej konferencii informovalo o niekoľkých závažných témach a zisteniach, s ktorými sa obracajú na kompetentných.

Marek Géci na tlačovej besede informoval o posune kauzy odovzdania MIG-ov Ukrajine. Milan Uhrík interpeloval Európsku komisiu kvôli sľúbeným financiám na sociálne programy a Peter Pukan upozornil na incident rodiny z Banskej Bystrice na tamojšom námestí, ktorú napadol americký vojak pod vplyvom alkoholu, no polícia ho ututlala.

Prekvalifikované trestné oznámenie

Marek Géci informoval, že trestné oznámenie hnutia, týkajúce sa odovzdania MIG-29 vyšetrovateľ prekvalifikoval na podozrenie z obzvlášť závažného trestného činu zneužitia právomocí verejného činiteľa.

Mali sme dostať, zaplatíme

Milan Uhrík informoval o svojej interpelácii na Európsku komisiu, ktorá má zistiť, či je pravda, že Slovenská republika nedostane 900 miliónov eur na sociálne programy, ale naopak, firme, ktorá sponzorovala Naďa, zaplatíme 340 mil. eur za vrtuľníky, ktoré nepotrebujeme.

Vážne tvrdenie generála Jozefa Viktorína! Naď mal klamať!
Hochštaplerstvo „demokratov," píše na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín, zo strany Republika a vysvetľuje, ako sa to prejavuje. Generál Jozef Viktorín tvrdí, že poverený minister obrany Jaroslav Naď klamal. Vysvetľuje aj to, v akej veci. "Tak... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nepotvrdená informácia, zásadná otázka

V Banskej Bystrici začiatkom mesiaca americký vojak napadol slovenskú rodinu. Polícia prípad zamietla, verejnosť je pobúrená a hnutie žiada Štefana Hamrana a Jaroslava Naďa, aby tento incident buď potvrdili, alebo vyvrátili. Práve minister Naď slovenskú verejnosť presviedčal, že zmluva DCA je štandardná a s americkými vojakmi tu nebude žiadny problém.

„V štáte vládne anarchia, všetko sa rozpadá, vláda si robí čo chce. Po voľbách bude nevyhnutné zriadiť VYŠETROVACIU KOMISIU, ktorá prešetrí nezákonné rozhodnutia odvolanej vlády,“ uzatvoril Milan Uhrík.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Prezidentka odvolala z funkcie rektorku Akadémie Policajného zboru L. Kurilovskú
To je ale citlivá a vnímavá rýchlosť! Prezidentka SR Zuzana Čaputová odvolala z funkcie rektorku Akadémie Policajného zboru Luciu Kurilovskú. Pre TASR to potvrdila Kurilovská. Odvolanie rektorky navrhol dočasne poverený minister vnútra Roman... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík/ TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik