Politológ Lenč o kariére univerzálneho Jána Budaja!
20 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Politológ Jozef Lenč na sociálnej sieti okomentoval dočasne povereného ministra životného prostredia, Jána Budaja. Ako vidí jeho na čas prerušenú politickú kariéru, zverejnil Lenč na sociálnej sieti.

Politológ Jozef Lenč o Jánovi Budajovi tvrdí, že je univerzálny člen predsedníctva. 

"Pred viac než tridsiatimi rokmi natočili prvý film zo série Univerzálny vojak. V rovnakom čase sa pomaly oživovala na čas prerušená politická kariéra Jána Budaja," píše Lenč.

"Po tridsiatich rokoch dosiahol politický vrchol. Je nielen ministrom (hoc už len dočasne povereným), no súčasne je aj predsedom ministrany Zmena zdola a hlavne členom (aspoň na "internete") predsedníctva ďalších dvoch politických strán. OĽaNO s. r. o., kde až do odvolania Hegerovej vlády zastával pozícii najaktívnejšieho figového listu pri zakryvani skutočnej podoby a zmyslu tohto podnikateľského projektu Igora Matoviča a Demokratov, ktorí demokraticky akceptujú, že demokrat je vo vedení dvoch (troch) strán," vysvetľuje politológ.

"Ak sa pred voľbami nepodarí "demokratickej pravici" proces zjednocovania, mohli by to nahradiť aspoň tým, že vo všetkých stranách bude v predsedníctve univerzálny Ján Budaj," konštatuje Jozef Lenč na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik