Fico: NIE, PUTINA BY SOM NEZATKOL, je to absurdné! (VIDEO)
20 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Líder preferenčne najsilnejšej politickej strany na Slovensku Smer-SSD Robert Fico sa na tlačovej konferencii vyjadril k absurdnej novinárskej otázke: "Čo by ste urobili, keby k nám prišiel Putin, na ktorého je vydaný medzinárodný zatykač?"

Absurdné!

"Naši slovenskí novinári sú “úžasní”. Keď si už myslíte, že sa nedá prísť s väčšou hlúposťou, oni sa vždy prekonajú a nás zaskočia," reaguje Fico na otázku z dieľne TV Markíza. 

"Odpovedať ÁNO na zatknutie Putina na území Slovenska, je z ríše rozprávok a nemá nič spoločné so zdravým rozumom. Len si predstavte, čo by zatknutie svetového lídra jadrovej mocnosti mohlo Slovensku spôsobiť," upozorňuje Fico na situáciu z ríše fantasy.

Ste už všetci mešuge?

"Mám byť za idiota a povedať Slovákom, že keď k nám príde Putin na návštevu, tak ho zatkneme? A Čurilla ho hneď odvedie do CPZtky a Lipšic sa o neho postará? Ste už mešuge všetci?" Takto okomentoval príčetnosť slovenských maonstreamových novinárov na tlačovke Fico. 

Plán ministra obrany Jaroslava Naďa nevyšiel!
Dobrovoľná vojenská príprava (DVP) tento rok pravdepodobne nebude. S realizáciou DVP sa nerátalo, keďže rezort chcel otvoriť aktívne zálohy aj ľuďom bez vojenských skúseností. Predmetný návrh však neprešiel v parlamente. Pre TASR to uviedol... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik