Viete KTO zaujíma Zuzanu Čaputovú?
19 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

"Slovensko v rozvrate, zdražovanie ničí ľudí, ukrajinská múka nám ohrozuje zdravie, vláda protiústavne zbrojí Ukrajinu...a čo rieši naša milovaná prezidentka?" Pýta sa hneď v úvode statusu poslanec Smeru Ľuboš Blaha. A má aj odpoveď!

ZUZANU ČAPUTOVÚ ZAUJÍMA LEN ZUZANA ČAPUTOVÁ

"Ako vždy - len samu seba. Myslíte, že sa jej dotklo, že seniori nevedia, z čoho prežiť do ďalšieho mesiace, lebo vláda nerieši zdražovanie a s riešeniami musí prichádzať Smer? Myslíte si, že sa jej nejako dotýka, že vláda zaťahuje Slovensko do vojny, ktorá sa podľa uniknutých amerických dokumentov nedá vyhrať?" Odpovedá a sype otázky poslanec aktuálne najsilnejšej politickej strany na Slovensku na ktoré má aj pre čitateľov odpoveď.

"Nie, Zuzanu Čaputovú zaujíma len Zuzana Čaputová. Strašné sa jej dotklo, že ju kritizujeme za to, že zahraničné návštevy vodí do Teplárne, akoby Slovensko nemalo významnejšie miesta. A tak bohapusto klame a vyhovára sa, že ona, chúďa, nemôže zahraničným návštevám povedať, kam majú ísť - za všetko vraj môžu oni. Eduard Chmelár magisterke Čaputovej polopate vysvetlil, že zjavne netuší nič o diplomatickom protokole - zahraničné návštevy nemôžu hostiteľom vnucovať, čo si pôjdu kuknúť. Oficiálna návšteva Slovenska nie je safari. Ale je neuveriteľne trápne, že sa Čaputová vyhovára na Holanďanov a Čechov, hoci každý vie, že ju nezaujíma nič iné, len dúhová agenda - tak čo vyplakáva?"

Politológ: MAGISTERKA ČAPUTOVÁ OPÄŤ KLAME, alebo nepozná štátny protokol
Zuzana Čaputová sa na sociálnej sieti ohradila voči kritike opozičných politikov, že vodí štátne návštevy na Zámockú ulicu. Vo svojom statuse tvrdí, že „o svojom programe na Slovensku rozhodujú sami zahraniční hostia“ a že pietna spomienka pri gay... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

"A ešte trápnejšie je, že v situácii, kedy Slovensko padá na ústa, ona vypisuje statusíky o sebe a o Teplárni, akoby táto republika nemala iné problémy. Už sa prebuďte, madam!" Tvrdo zasiahol Blaha.

"Ľudia toho majú plné zuby. Už ani jej verní poskokovia z Progresívneho Slovenska nevedia zorganizovať ani len zopár stoviek nadšencov s ukrajinskými vlajočkami pred Čaputovej palácom. Deti hamburgerov sa v piatok radšej skryli pred dáždikom vo vyhriatych kaviarniach a objednali si teplé kakavko, aby náhodou neprechladli, bojovníci - až tak milujú svoju Žužu, že sa boja drobného mrholenia. Ale samozrejme, ako prví kričia, že treba ísť do vojny proti Rusku - ja len, že čo by si počali na fronte bez lattečka a bio mrkvovej tortičky s pekanovými orieškami. A čo keby tam, prepánajána, začalo pršať!"

Vyvážené spravodajstvo STV a TA3

To však netreba riešiť, radšej si treba vypočuť ukrutne vyvážené a objektívne slovenské médiá na čele s STV a TA3, ktoré zo seba každý deň chrlia číru pluralitu. "U Havrana sa včera vášnivo "polemizovalo" medzi Tódovou z N-ka a Fulmekom zo Sme. Havran vyhlásil súťaž, kto si najlepšie kopne do Fica. A hovorí tomu žurnalistika. Kde je, prosím vás, mediálna rada? U Dibákovej si minule hrkútali americký tajtrlík Káčer s americkým tajtrlíkom Valáškom. Iný názor - načo? Takto si tu žijeme. Hemží sa to tu rozdielnymi postojmi, bravó"

To fakt za toto štrngali ľudia v 89-om?

"Ak nemáš názor ako Čaputová, Tódová, Káčer či Valášek, tak si dezolát. A treba ti zobrať slobodu slova. Minule som zachytil, že jedného vysokoškolského učiteľa chémie riešili na katedre, lebo si dovolil zdieľať moje statusy - sem sme to s tou slobodou a demokraciou dopracovali, gratulujem. Hlavne, že Čaputová rieši seba. A objíma sa s majiteľom Teplárne. Za 15 tisíc mesačne.To Slovensku naozaj pomôže." Uzatvoril svoj status Blaha.

Naďova PARTIZÁNČINA: Ani MIGy, ani peniaze! LEN VEĽKÁ HANBA
Európsky mierový nástroj (EPF – European Peace Facility) odmietol Slovensku preplatiť čiastku za dodávku stíhačiek MIG-29 a systému KUB pre Ukrajinu. Neboli a ani nie sú totiž na zozname prioritného materiálu, ktorý EPF vytvoril na základe... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme