MINISTER OBRANY NAĎ OPÄŤ KLAME A ROZHADZUJE ŠTÁTNE PENIAZE!
19 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Na "dočasníkov" sa to valí z každej strany! Hlas-SD útočí! Minister obrany Jaroslav Naď opäť klame, tentokrát pri meškajúcej rekonštrukcii letiska Sliač. A opäť, hoci zatiaľ len slovne, rozhadzuje stámilióny zo štátnej kasy na predražené zákazky.

„Vláda Petra Pellegriniho v roku 2019 schválila rekonštrukciu letiska Sliač za 55 miliónov eur. Odvtedy ubehlo tri a pol roka a Jaro Švejk Naď nás chce dnes  presvedčiť, že za tri roky nevedel ani len vysúťažiť zhotoviteľa letiskovej dráhy. A samozrejme, aby neostal nič dlžný svojej povesti najväčšieho rozhadzovača štátnych peňazí, tvrdí, že  rekonštrukcia nebude stáť 55, ale 200 miliónov eur," uviedol poslanec a generálny manažér HLASu Matúš Šutaj Eštok.

HLAS je presvedčený, že za štvornásobne predraženú sumu letisko radi zrekonštruujú konkrétne súkromné firmy spojené s ministrom Naďom, ktoré sa už dostali k tučným štátnym zákazkám bez verejného obstarávania. „Keď tieto firmy vedia predražene stavať kontajnerové mestečko za 20 miliónov, variť vojakom za 3 milióny a podobné nezmysly v duchu predvolebných sľubov OĽaNO, že "každé euro zo štátnej kasy obrátime dvakrát, kým ho použijeme", snáď dokážu zrekonštruovať aj vojenské letisko za 200 miliónov eur," dodal Matúš Šutaj Eštok.

STAČILO! Zastavme nebezpečný experiment so Slovenskom
HLAS - sociálna demokracia vyzýva ministra vnútra Romana Mikulca, aby zverejnil všetky materiály týkajúce reformy verejnej správy. "Stačilo. Dnes sme svedkami, že chystajú prekresliť celé Slovensko a to bez diskusie, bez analýz, bez názoru... Čítať ďalej
19 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme