TRAGÉDIA na diaľnici D2 v smere do Česka! Zasahuje vrtuľník
18 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Na diaľnici D2 v smere do Česka došlo k dopravnej nehode. Auto skončilo mimo vozovky. Policajti momentálne na mieste usmerňujú premávku a dokumentujú nehodu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"V dôsledku nárazu došlo k zraneniu štyroch osôb," uviedla polícia. Priblížila, že momentálne je sprejazdnený jeden jazdný pruh. "Z dôvodu pristávania vrtuľníka môže dôjsť k úplnému uzavretiu diaľnice na nevyhnutne potrebný čas," doplnila.

Nehoda sa stala na 25,5 kilometri diaľnice D2 v smere do Českej republiky, tri kilometre za výjazdom na Malacky.

Zelená vlna RTVS informuje, že úsek je momentálne uzavretý a policajti odkláňajú dopravu na starú cestu cez Malacky. Vodiči sa môžu na diaľnicu napojiť pri Kútoch.

Naďova PARTIZÁNČINA: Ani MIGy, ani peniaze! LEN VEĽKÁ HANBA
Európsky mierový nástroj (EPF – European Peace Facility) odmietol Slovensku preplatiť čiastku za dodávku stíhačiek MIG-29 a systému KUB pre Ukrajinu. Neboli a ani nie sú totiž na zozname prioritného materiálu, ktorý EPF vytvoril na základe... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik