"Kukláči" na Národnom futbalovom štadióne
19 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

„Kukláči“, ako sa hovorí zásahovým policajným jednotkám, sa v utorok objavili na Národnom futbalovom štadióne. Čo sa dialo?

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave ide o štandardné cvičenie kukláčov. Výber miesta zrejme nie je náhodný, ľudia bývajúci okolo tohto miesta presne vedia, aké "manévre" polícia musí absolvovať pri zápasoch, ktoré sú označené za rizikové. Takými ich robia nespratní fanúšikovia.

Obyčajný nácvik

„V priebehu dnešného dňa sa uskutočnil v priestoroch Národného futbalového štadióna pravidelný nácvik poriadkových jednotiek Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Jednalo sa o nácvik, ktorý sa v priebehu kalendárneho roka pravidelne koná a je zameraný na ochranu života, zdravia, majetku a zabezpečenie verejného poriadku,“  uvádza na pravú mieru hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Jana Šimunková.

Právnici o Kažimírovi: Médiá rovno vedia, KOHO TREBA OKAMŽITE UPÁLIŤ NA HRANICI
Prípad obvinenia guvernéra Národnej banky Slovenska (NBS) Petra Kažimíra je ostro sledovaný médiami a výdatne hodnotený politikmi. Traja právnici však aj v jednom, aj v druhom vidia problém. Upozorňujú na prezumpciu neviny, nedôveryhodného svedka a... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Miesta častých výtržností

Výber pritom padol na futbalový štadión celkom logicky. Ľudia okolo týchto miest by vedeli rozprávať, aké „manévre“ má polícia pri zápasoch, ktoré sú označené ako rizikové.

„My, hlboko veriaci kresťania z okolia Národného futbalového štadióna v Bratislave sa rovnako hlboko tešíme, že polovica tej úžasnej pokojnej nedele zajtra sa bude diať v okrase, peniazmi z rozpočtu kraja a štátu, a všetkými občanmi SR zaplatenými ťažkoodencami, kynológmi, mestskej polície a štátnej policie , koníkov.. …lebo 22 dobre zaplatených futbalistov privlečie stovky totálnych debilov, ktorí budú parkovať na mnou platenom parkovisku okolo domu,“píše na sociálnej sieti pani Marcela, ktorá si počas podobných dní musí aj príchody z roboty, prípadne venčenie psa prispôsobiť tým neprispôsobivým.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme