Zúfalstvo a prázdnota dosluhujúcich
18 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Sledovali ste víkendové  politické debaty? "Dozvedeli ste sa niečo, čo by vás potešilo a mali by ste pocit, že dosluhujúci koaliční politici a politička vám ponúkli nejakú víziu že čo bude ďalej?" Pýta sa na sociálnej sieti vo svojom profile europoslankyňa Monika Beňová

"Také zúfalstvo a prázdnota, ktoré sa snažili prekryť nereálnymi návrhmi, krikom a hádkami, neviem ani čo tým vlastne sledujú?! Oľano sľubuje niečo, čo tu mohol Igor Matovič realizovať ako premiér a následne minister financií a neurobil to. Nikdy. Neurobil okrem hanby a totálneho zvulgarizovania politiky NIČ." Konštatuje Monika Beňová.

Bude ako nebolo

"Samozrejme, xtý krát prichádza návrh “interupčného” zákona a ešte čosi o porne a notárskych potvrdeniach. Nikto nebude musieť platiť dane z príjmu, ani vlastne žiadne dane, všetci dostanú “pridané”. Nemocnice by mali byť všetky neštátne. Dane zvýšime Slovnaftu a “bohatým” firmám. Bude ako nebolo. Ale až keď tu už končiaca vláda nebude, samozrejme. Smutné, že nato nevyužili ostatných tri a pol roka. Dnes by možno neboli až tak na smiech. Aj keď je to smiech cez slzy." Pridáva ešte navrch autorka statusu.

Neschopný tragéd Heger

Takto Monika Beňová nazvala dosluhujúceho premiéra v demisii, dvojministra, predsedu strany a ešte dačoho Eduarda Hegera Monika Beňová. A pokračovala: "Samostatnou kapitolou je premier, minister financií a minister zdravotníctva v jednej osobe, E. Heger. Tento neschopný tragéd, ktorému I. Matovič kázal založiť si vlastnú stranu ( ani jeden z nich to nepoprel)a on ani nebol schopný vyzbierať čestne podpisy na jej vznik ale spolu s ďalším tragédom J. Naďom sa vtesnali už k dávnejšie M. Kollárovi do Spolu, tej Spolu, ktorá sa nedostala do NR SR v koalícii s Progresívnym Slovenskom, potom sa premenovala na dva týždne na niečo ako Modré čosi, až kým sa nerozhádali aj s M. Dzurindom."

"Tak tento človek, ktorý nás v každom svojom verejnom vystúpení školil, ako mu ľudia doverujú a akú má podporu v spoločnosti má len jedinú “agendu” a tou je rozprávať o opozícii. Nemá totiž čo ponúknuť a tak nadáva na opozíciu všade kam príde a kde zbadá mikrofón, namiesto aby teda spomínal vlastné úspechy."

Desivý obraz neschopnosti

"Tak takto vyzerá končiaca koalícia. Verím, že aj keby bolo najlepšie na nich čo najrýchlejšie zabudnút, treba si ich “divadlo” pripomínať. Aby po voľbách neostalo Slovensko opať sklamané a na chvoste všetkých sociálnych, ekonomických a ostatných rebríčkov." Končí svoj status Monika Beňová.

Uhrík: Podávame podnet na GP. Otrávené obilie tu nechceme! (VIDEO)
Nie len Slovenskom už niekoľko dní otriasa škandál s kontaminovaným obilím z Ukrajiny. S tým obilím, ktoré malo ešte pred necelým rokom nakŕmiť hladnú Afriku. Zarážajúci je postoj EÚ, ktorej sa nepáči individuálne rozhodnutie Maďarska a... Čítať ďalej
17 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme