Hlas ľudu: Rozhovor, ktorý nemal uniknúť
17 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

"Niekedy stačí vidieť len obrázok a vedieť, čo sa deje. A keď k tomu pridáme ešte kúsok citlivého vnímania a trošku fantázie, potom vznikne aj takýto fiktívny rozhovor," píše Hlas ľudu, Mária Škultétyová.

Zuzana:Tak ako to bolo s tým mítingom na moju podporu, Michal?

Michal: Vieš, Zuzi, keď ja som taký somár sprostý. Myslel som, že ti urobím  kampaň a pritom sa zvezie aj naša rodná strana. Ale h...o, h...o, zlatá rybka!  Nevyšlo to.

Zuzana: Fuj, takéto slová si do  huby neber! Nemyslím somára, ale to oné. Počúvam ťa, čo tu brbceš, ale citlivo  vnímam najmä tú hanbu, čo ste mi vyrobili. A neusmievaj sa tu ako sprostý! Stačí, že národ sa smeje, že nemám podporu, že ani dvesto ľudí nemalo prísť. A tých pár - akože umelcov - bolo tiež hovadsky, aleže hovadsky málo!

Michal: Tiež si dávaj pozor na to, čo vypustíš z úst. Si prezidentka, musíš mať vycibrený slovník. Slovo hovadsky môžeš hovoriť akurát tak doma, Jurajovi.

Zuzana: To skôr Juraj mne hovorí. Aj minule povedal, že Zuzi, hovadsky dobre vyzeráš! No uznáš, toto ti povie! A potom nezober ho do sveta. Aj na korunováciu sa už teší. Ako malé decko.

Zdroj: @reprofoto Mária Škultétyová

Michal: Len aby si vás novinári zas nepomýlili! Tuším to bolo na Alžbetinom pohrebe, keď písali o prezidentovi Rizmanovi. Poviem ti, to tiež bola poriadna hanba - pomýliť si muža s babou! A zvlášť pre teba, keď nosíš zo sveta samé metále a novinári ťa nepoznajú. Škandál, hanba na sto rokov,  čo ti budem hovoriť! Ale zas, bolo to také progresívne. Ozaj, a garderóba je už hotová?

Zuzana: Je v štádiu dokončovania. Bola som na skúške a Borko povedal, že sedí ako uliata. Dokonca sa mu videlo, že aj riť mám  o voľačo menšiu. A ten škandál s prezidentom mi ani nespomínaj! Dezoláti sa na tom dlho zabávali. Vidíš, a ty si mi teraz ďalšiu hanbu vyrobil. Ten dážď ako výhovorku ti ľudia nezožrali.

Michal: Veď ja viem.  A tú hanbu mi odpusť, Zuzka!  Naozaj to nebol dobrý nápad.

Zuzana:To teda nebol. Ale radšej odvolať, akoby tam malo prísť menej ľudí ako na Fica.  Fuj, už pri tom mene mi je zle. To by som fakt neprežila. A tej hanby, keď na Hodžovo prišiel len Blaha a natočil tam hanebné video, tej sa ani nezbavím.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik