MAZUREK: Prevezmú protagonisti OČKOVACÍCH KAMPANÍ zodpovednosť za šírenie klamstiev?
16 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Republiky Milan Mazurek na Facebooku reagoval na správu o tom, že v Nemecku podali vyše 185 žalôb na výrobcov vakcíny proti ochoreniu COVID-19 pre údajné vážne vedľajšie účinky po očkovaní. Žaloby sa týkajú všetkých štyroch vakcín, ktoré povolili v krajine podávať.

Mazurek sa pýta, či hlavní protagonisti očkovacích kampaní prevezmú zodpovednosť za šírenie klamstiev. Spomína tu presnejšie „pseudocelebrity, lekárov a politikov z reklám a bilbordov“.

Poslanec píše, že na nich nezabudol a neodpustil im roky zločinov, ktoré na Slovensku páchali. Od „nezmyselných lockdownov“, kedy smel v susednom štáte slobodne navštíviť veľké vianočné trhy, až po „extrémny nátlak na nezmyselné testovanie a očkovanie“, ktoré vnucovali aj ľuďom ako je on, pre ktorého predstavovalo viac rizík než pozitív.

Mazurek vraví, že nie je slepý a rovnako ako ostatní ľudia vníma množstvo kolabujúcich mladých športovcov a ľudí, ktorí „náhle zomreli“ aj v jeho okolí. Ďalej spomína video, na ktorom sa jeden z výskumných šéfov Pfizeru „odporne vysmieval z medzinárodných zločinov, ktoré táto firma pácha pri nelegálnych výskumoch a krytí zistených závažných negatívnych účinkov nových očkovacích látok“.

Podľa Mazureka sa farmaceutickým spoločnostiam nedá veriť. Za zisk podľa neho obetujú množstvo životov. „Nedá sa veriť ani regulačným úradom pre kontrolu liečiv, ktorých predstavitelia po dobre odvedenej službe končia s tučným platom práve vo firmách, ktoré mali kontrolovať,“ myslí si Mazurek, podľa ktorého je systém „prehnitý“, pričom politici na Slovensku mu podľa neho „ochotne slúžili, napĺňali vôľu a zámery najskazenejších a podlých sociopatov, aby posilnili ich moc a finančný blahobyt“.

Toto všetko podľa poslanca nesmie ostať zabudnuté a rovnako ako nelegálny presun našich stíhačiek, musí byť podľa neho prešetrený každý zákon, každá vyhláška a každý nákup neotestovaných liečiv od farmaceutických spoločností zo strany politikov počas obdobia „plandémie“.

Vláda USA sa zaoberá Milanom Mazurekom
"VLÁDA USA šíri klamstvá a zasahuje do našej vnútornej politiky, aj presadzovaním liberálnej agendy." Píše a hovorí na sociálnej sieti poslanec Hnutia Republika Milan Mazurek. "Americké ministerstvo zahraničných vecí na svojej stránke zverejnilo... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik