Prevratný objav britského premiéra: ŽIADNA ŽENA NEMÁ PENIS! Heger si taký istý nie je
15 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Ešte pred pár rokmi by takýto článok patril do bulváru a ľudia by sa iba pousmiali. Dnes je to vrcholová politika! Všetci poslanci naprieč celým Západom dnes totiž v parlamente riešia závažnú otázku pohlaví. Ani sám slovenský poverený premiér Eduard Heger nevie, aký je rozdiel medzi mužom a ženou. Našťastie britský premiér Rishi Sunak v tom má jasno. V politickom vyhlásení, ktoré je v dnešných časoch kontroverzné, vyhlásil, že žiadna žena v skutočnosti nemá penis!

Tak ako? Žiadna, alebo jedna z 1000?

Britský premiér Konzervatívnej strany Rishi Sunak v rozhovore potvrdil svoj postoj, že 100 percent žien nemá penisy. To je vyhlásenie, ktoré predstavuje poslednú kapitolu jednej z najbizarnejších politických kontroverzií krajiny v jej stáročnej histórii, píše americký portál Breitbart.

Napriek tomu, že mnohí považujú takéto pozorovanie za zrejmé, takýto názor nezastávajú niektorí liberáli. Tí sú čoraz viac posadnutí sexuálnou politikou, pričom člen Strany zelených v škótskom parlamente s prenesenými právomocami namiesto toho tvrdí, že biologickí mužskí násilníci majú právo nazývať sa vo väzení ženami. 

Britský premiér Sunak v rozhovore pre politický spravodajský a názorový blog ConservativeHome súhlasil s tvrdením, že 100 percent žien nemá penisy. To sa prieči s názorom jeho rivala z Labouristickej strany Keira Starmera, ktorý namiesto toho verí, že iba 99,9 percent žien nemá penis, čo je tiché priznanie, že podľa neho mužské pohlavné orgány v skutočnosti má až jedna z 1000 žien.

Taraba o Hegerovi: Nevie, kto je muž a kto žena... A vraj vodca národa!
Eduard Heger pred časom v parlamente doslova šokoval Slovákov. Na otázku, či zruší Lengvarského vyhlášku o tranzícii transľudí, teda vyhlášku o tom, keď štát uzná zmenu pohlavia, povedal, že on nie je odborník na to, kto je žena a kto je muž. A... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Našľapovať opatrne!

Sunak sa však za svoje vyhlásenie i trošku ospravedlňoval a povedal, že hoci si myslí, že biologický sex je „zásadne dôležitý“, vykoktal tiež, že pri riešení tohto problému je dôležité mať „súcit“ a „porozumenie“. "Myslím, že prvá vec, ktorú treba povedať, je, pozri, vždy by sme mali mať súcit, pochopenie a toleranciu k tým, ktorí premýšľajú o svojom pohlaví," uviedol, čím odôvodnil svoje tvrdenie, že ženy nemajú penisy.

„Ale keď príde na tieto otázky ochrany práv žien a priestoru pre ženy, myslím si, že otázka biologického sexu je zásadne dôležitá, keď sa nad týmito otázkami zamyslíme,“ koktal ďalej.

Sunakova zjavná nervozita pri odpovedi na otázku prezrádza základnú politickú kontroverziu sexu, ktorá zachvacuje mainstreamovú politiku Spojeného kráľovstva, pričom dokonca aj tí, ktorí sú v údajne pravicovej toryovskej strane, sú nervózni, že by mohli rozrušiť tých, ktorí podporujú transrodovú ideológiu.

Progresívci jednoznačne: Muž môže byť žena a žena môže byť muž! Aj vo väzení...

Iné strany v krajine sú oveľa otvorenejšie, pokiaľ ide o podporu tvrdej transpolitiky, pričom ďalší člen Škótskej národnej strany tento týždeň vyšiel s vyhlásením, že biologickým mužským násilníkom by malo byť dovolené identifikovať sa ako ženy vo väzniciach v Spojenom kráľovstve .

Myslím si, že každá trans osoba by mala mať možnosť získať osvedčenie o uznaní pohlavia, o ktoré sa usiluje, a ktoré zo zákona uznáva niečo, čo my ostatní považujeme za samozrejmosť,“ poznamenala Maggie Chapmanová, členka škótskeho parlamentu. 

Chapmanová ďalej poprela, že jeden neslávne známy násilník, ktorý sa identifikuje ako transgender, Adam Graham, to robí len preto, že chce stráviť čas v ženskom väzení a nie v mužskom.

Graham, odsúdený za znásilnenie dvoch žien, sa teraz volá Isla Bryson, hoci bol údajne presunutý z väzenia pre ženy po reakcii verejnosti na jeho zmenu pohlavia.

Nevieme, že to bola jediná motivácia, ktorú si Isla Bryson vybrala,“ trvala na svojom progresívna politička. "Isla Bryson je trans žena."

Tajnostkári Maďari
Maďarsko tajne povoľuje prepravu zbraní do Kyjeva. Politico: Maďarsko tajne súhlasí s prepravou zbraní pre Ozbrojenéh sily Ukrajiny cez svoj vzdušný priestor. Potichu... Maďarsko môže tajne umožniť spojencom NATO využívať svoj vzdušný... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Milan Laca

Heger si taký istý nie je

Eduard Heger pred časom v parlamente doslova šokoval Slovákov. Na otázku, či zruší Lengvarského vyhlášku o tranzícii transľudí, teda vyhlášku o tom, keď štát uzná zmenu pohlavia, povedal, že on nie je odborník na to, kto je žena a kto je muž. A dodal, že toto opatrenie dá preskúmať odborníkom. "Hegerova pani manželka by mala byť v najvyššom strehu," okomentoval odpoveď dočasne povereného premiéra opozičný poslanec Tomáš Taraba (Život - NS).

Heger, ktorý sa od počiatku prezentuje ako veriaci kresťan, sa teda necíti byť kompetentný na to rozhodnúť, kto je žena a kto je muž. Na sociálnej sieti to neskôr okomentovala aj Tarabova spolustranníčka Linda Škriniarová.

"Dočasne poverený a permanentne pomýlený Heger, ktorý sa v minulosti vydával za konzervatívca, sa v rozhovore pre SME s Kovačič Hanzelovou nedokázal jasne vyjadriť, či je za registrované partnerstvá LGBT osôb alebo je proti nim, lebo nemá dostatok informácií. Na hodine otázok v parlamente zase povedal, že nie je odborník, aby mohol zrušiť zvrhlé usmernenie o zmene pohlavia na základe toho ako sa kto cíti, ktoré na hulváta schválil tesne pred svojim odchodom Lengvarský. Heger vraj nedokáže určiť, kto je žena a kto muž," priblížila čitateľom Hegerove vyjadrenia Škriniarová.

Poliaci: Vojny sa báť netreba!
Poľský premiér povedal, že Ukrajina má právo zasiahnuť na územie Ruskej federácie. Medvedev sa vyhrážal, že ich zničia. Ukrajina má právo zasiahnuť územie Ruska. Takéto akcie neporušujú žiadne dohody s krajinami, ktoré ju podporujú. V rozhovore... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik