Bratislava, Banská Bystrica a Košice musia mať špičkové štátne nemocnice
15 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Nemocnice sú ďalšou kľúčovou infraštruktúrou, ktorú musí mať štát vo svojich rukách. Tvrdí to v statuse na sociálnej sieti Peter Pellegrini.

"Nemám nič proti súkromným nemocniciam, ale investor ju môže kedykoľvek zrušiť či z nej urobiť ajurvédské kúpele. A také riziko nemôžme ďalej tolerovať. Za pät, šesť rokov môžeme mať chrbticu troch špičkových nemocníc. Stačí sa zamyslieť a konať."

Podrobnejšie vo videu:

Kajúcnik Makó môže mať "za ušami"
V roku 2018 sa uskutočnila aukcia pozemku, ktorý vlastní Finančná správa v Nitre. Zúčastnili sa jej štyria uchádzači. Systém však tesne pred koncom dražby zamrzol a tak vznikli podozrenia, že priebeh bol zmanipulovaný. Dražby prebehli dve, pričom... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik