Bábka v rukách novinárov a cudzích záujmov
14 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Z.Čaputová je bábkou v rukách novinírv a cudzích záujmov", píše na sociálnej sieti po dnešnom trapase so zrušenou progresívnou verejnou adoráciou prezidentky predseda SMERu Robert Fico.

"Prezidentka Z. Čaputová si zavolala svojich podriadených v Progresívnom Slovensku a prikázala im dnes večer zorganizovať verejné zhromaždenie na jej podporu. Už to je úbohé. Ľuboš Blaha má pravdu." Konštatuje autor statusu. 

Zvrátený nápad

"My robíme zhromaždenia za mier, proti zdražovaniu. Ale verejne vykrikovať za Z. Čaputovú, ktorej je všetko sväté, len nie Slovensko?
Tento zvrátený nápad Z. Čaputovej vyrušil už aj noviny SME, či ďalších superverných. Tak prišiel ďalší rozkaz. Zhromaždenie zrušiť. Lebo vraj dážď. Ale, ale pani prezidentka, keď Vás tak milujú, tak by prišli aj počas tornáda!" Myslí si Robert Fico o skutočnej priazni.

Nuž...

 "Problém je v tom, že prezidentka je nesvojprávna, riadi ju ambasáda USA v Bratislave a novinári. A tí jej povedali, že to nie je dobrý nápad. A ona poslúchla. Toto je slovenská prezidentka." Pripomína na sociálnej sieti predseda strany SMER Robert Fico.

Progresívny kult osobnosti
Kult osobnosti je neprirodzené zveličovanie vlastností a zásluh jednotlivca. Uplatňoval sa v ranom období vývoja ľudstva, v súčasnosti i v nedávnej minulosti v diktátorských režimoch s nízkou vzdelanosťou a chýbajúcou politickou kultúrou más.... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik