Herečky prehovorili aj o šokujúcom správaní štábov
13 | 04 | 2023 I Eka Balašková

Francúzska herecká legenda Gérard Depardieu má problém. 13 žien ho obvinilo zo sexuálneho obťažovania, prípadne napadnutia.

74-ročný Depardieu sa v priebehu ostatných 20 rokov mal dopustiť sexuálneho násilia, no jeho právnik tieto informácie popiera. Ženy, ktoré popisujú jeho správanie pritom boli znechutené z toho, ako k nemu pristupovali ľudia zo štábov. Depardieu už v minulosti musel všeličo z oblasti sexuálneho násilia vysvetľovať. Depardieu je pritom známy aj ako podporovateľ Ruska.

Dve desaťročia

Ženy tvrdia, že Depardieu ich ohmatával, pchal im ruky do spodnej bielizne a robila obscénne poznámky, uvádza BBCnews. K incidentom malo dôjsť v priebehu posledných dvoch desaťročí pri nakrúcaní filmových scén, alebo na verejných miestach. Právnik 74-ročného Depardieua uviedol, že "formálne popiera všetky obvinenia, ktoré by mohli spadať pod trestné právo".

Minulé životy: Malé deti si ich pamätajú
Sociálna sieť TikTok zverejnila výzvu, podľa ktorej mali jej používatelia hovoriť o tom, kedy im dieťa povedalo príbeh z minulého života. Zdá sa vám to absurdné? Zareagovalo množstvo rodičov. Dieťa, ktoré si pamätalo útok na Dvojičky, lebo v nich... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Hviezda prvej veľkosti

Herec nominovaný na Oscara a držiteľ mnohých filmových ocenení je známy vďaka filmom ako Jean de Florette, Zelená karta a Cyrano z Bergeracu. Obvinenia prichádzajú dva roky po jeho obvinení zo znásilnenia, čo poprel.

Na snímke francúzsky herec Gérard Depardieu FOTO TASR/AP

Obťažovaná komparzistka

V rámci vyšetrovania herca obvinila jedna z filmových komparzistiek.

„Predtým, ako sa pokúsil vkĺznuť  mi do nohavičiek, mi vbehol rukou pod šaty. Keď som mu odstrčila ruku, začal byť agresívny a skúsil to znova,“tvrdila žena. Iná opísala, ako ju herec medzi zábermi chytil okolo pása a „šmátravú ruku“ jej položil na pozadie.

Iná žena ho obvinila, že sa počas davovej scény pokúsil „položiť ruku na moje pohlavné orgány“. Pri inej príležitosti, v sprievode muža, ktorého predstavil ako producenta, ju vraj herec zozadu chytil a "pošúchal mi boky, brucho a prsia".

Z TOHTO SA VÁM ZATOČÍ HLAVA! VIEME, KOĽKO PLATÍ BORIS KOLLÁR NA SVOJE DETI
Boris Kollár sa stane čoskoro opäť otcom! Niekto možno ani sledovať nestíha, po koľkýkrát, keďže sa zdá, že Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu má najväčšiu záľubu v plodení detí. Mnohých ale zaujíma, kde berie Kollár na taký... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Zľahčovanie

Mnoho žien bolo šokované z toho, že filmové štáby nepodnikli žiadne kroky. Podľa nich bolo jeho správanie nie len že tolerované, ale sa dokonca stretávalo so smiechom.

„Dospelí nechajú herca, aby ma pred všetkými hladil po prsiach,“spomenula herečka, ktorá mala vtedy 17 rokov. Parížska prokuratúra v stredu pre tlačovú agentúru AFP uviedla, že "dodnes nedostala žiadnu novú sťažnosť". Depardieu je naďalej vyšetrovaný za údajné znásilnenie herečky v roku 2018.

Podporovateľ Putina

Keď v roku 2014 Rusko anektovalo Krymský polostrov a bolo zrejmé, že Putin sa svojho miesta na čele Ruska len tak nevzdá, Hollywood začal byť zdržanlivý. Putin sa podľa mnohých filmových hviezd so svojimi machiavelistickými geopolitickými plánmi a podozrivými úmrtiami svojich kritikov začal čím ďalej tým viac podobať bondovskému zloduchovi. Nie všetkých však odradili. Putina sa vtedy zastali Gerard Depardieu, Mickey Rourke či Steven Seagal.

The Guardian o Putinovi a jeho spriatelených hollywoodskych hviezdach
S ruským prezidentom Vladimírom Putinom sa kedysi bez problémov priatelili niektoré z najväčších hollywoodskych hviezd - od Leonarda DiCapria až po Stevena Seagala. Cítia sa teraz, keď Rusko podniklo inváziu na Ukrajinu, všetci previnilo? Nie tak... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik