Najmúdrejší politici podľa Trumpa
13 | 04 | 2023 I Milan Laca

Trump označil lídrov Ruska, Číny a Severnej Kórey za najmúdrejších ľudí a najlepších vo svojej hre.

Lídri Ruska, Číny a Severnej Kórey sú jedni z najchytrejších politikov, povedal bývalý americký prezident Donald Trump v rozhovore pre Fox News .
Dobrí, lepší, najlepší
"Všetci sú najlepší. Naši chlapci nie sú a nikdy neboli. Títo ľudia sú najlepší vo svojej hre," odpovedal Trump na otázku, ako vidí týchto svetových lídrov.
A JE TO TU! Maďarský šéf Medzinárodnej investičnej banky je zaradený na sankčný zoznam!
Americký veľvyslanec v Maďarsku David Pressman oznámil sankcie, iné, ako sa očakávalo. Zároveň uviedol, že Maďarsko, dialóg a spoločná práca sú dôležité. "USA uvalili sankcie na viac ako päťdesiat jednotlivcov, aby Rusom sťažili prístup k tovaru... Čítať ďalej
12 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová
Si je naj...
Keď hovoril o čínskom prezidentovi Si Tin-pchingovi, Trump o ňom hovoril ako o „geniálnom mužovi“.  "Keď v Hollywoode  hľadali herca pre rolu Si Ťin-pchinga, nikto sa nenašiel, pretože nikto nie je ako on. Jeho výzor, myseľ a všetko ostatné. Mali sme s ním výborný vzťah," povedal. bývalý prezident USA.
Aj ostatní dvaja
Trump rovnako vysoko ocenil vodcov Ruska a Severnej Kórey Vladimira Putina  a Kim Čong-una. "Aký chytrý je Kim Čong-un? Je najlepší. Ľudia o ňom hovoria jedno alebo druhé. V skutočnosti je však veľmi chytrý. K moci sa dostal vo veľmi mladom veku, keď mal 23-24 rokov", povedal Trump. Teraz má úplnú kontrolu nad krajinou. A nie je to ľahké. Pokiaľ ide o Putina, je tiež veľmi inteligentný," zdôraznil americký exprezident. Nie je to prvýkrát, čo sa bývalý americký prezident o ruskom lídrovi a jeho kvalitách vyjadril pozitívne. Trump najmä povedal, že Putin sa v situácii s Ukrajinou ukázal ako šikovný politik, kým americká vláda bola naopak hlúpa.
Scenáre, ktoré zahŕňajú smrť Vladimíra Putina, aj Volodymyra Zelenského
Uniknutý dokument načrtol štyri možné scenáre rusko-ukrajinského konfliktu. Podľa americkej Defense Intelligence Agency (DIA) scenáre zahŕňajú smrť ruského prezidenta Vladimira Putina a ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tajný... Čítať ďalej
12 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme