Igor Matovič o krásnej klietke hanby, pred ktorou žiadal o dôveru ľudí
12 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, sa aktuálne nachádza v Levoči, kde podľa všetkého tiež ide o predvolebnú kampaň strany OĽaNO. Štvorminútové video začal pohľadom na známu klietku hanby Levoči. Deklaruje, že je bez ochranky a predtým, ako sa stretol s občanmi, tak natočil štvorminútové video o "krásnej klietke hanby," ako povedal. Ľudí požiadal o dôveru, presne ako to bolo pred rokom 2020.

“Teraz to ukážem, túto klietku hanby krásnu, túto radnicu levočskú. Ja som hlavne prišiel k tejto hanby, aby som sa pozrel, či tu náhodou nie sú Fico s tým Pellegrinim zavretí. Ako pozerám, tak pozerám, no nikde ich tu nevidím,” hovorí v úvode videa Igor Matovič.

Matovič trdí, že nechápe, prečo tam súčasní lídri opozície nie sú.

A nezabúda sa pochváliť!

Napríklad aj razantným zvýšením prídavkov na deti, zatiaľ čo počas niektorých rokov vlád Smeru podľa neho nebola zvýšená táto dávka ani o jedno euro.

“Za osem rokov, kedy mali hojno, tak zvýšili podporu na dieťa iba o 3,54 eur,” dodal.

“Som si myslel, že za to v tejto klietke hanby zavretí budú,” vyhlásil vo video.

“Som z toho prekvapený, sklamaný, ale zase si myslím, že takú verejnú klietku hanby im postupne urobíme,” uviedol tiež.

Ľudí požiadal o dôveru, s prísľubom, že ak mu dajú znovu dôveru, tak “môže spravovať Slovensko normálne a v prospech ľudí”. 

“Tak na konci v takejto, síce možno nie fyzickej klietke, ten Fico s Pellegrinim skončia,” povedal.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik