Politológ: Pred voľbami sa aj liberál navlečie do kroja
11 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Aj politológ Jozef Lenč si zrejme všimol pretvárku niektorých politikov. Práve tú si „podal“ na Facebooku, keď videl fotku jedného z liberálov v očovskom kroji.

Počas veľkonočných sviatkov sa aj Brani Grőhling prezentoval rozhodne nie, ako liberál. Aj zima mu bola, aj mamu pobavil, aj sa kadečomu podučil a hádam aj voličov zaujme. Koho zaujal rozhodne, to bol politológ Jozef Lenč, ktorý len dvíhal obočie pri jeho vzhľade.

Ani príjemné to nebolo, ale idú voľby...

„Aj mi bola zima, aj mi chrbát pomrzol, aj som ľudí pobavil (mama má záchvat smiechu), aj som zistil čosi o zvykoch a krojoch. Tento je konkrétne očovský s ihlovou čipkou,“ píše na sociálnej sieti Brani Grőhling, ktorý sa prezentoval vôbec nie ako liberál.

&set=pb.100044288803399.-2207520000.

OSPRAVEDLNÍ SA MATOVIČ BLAHOVI? Na Spiš si expremiér prišiel po lekciu zo slušnosti (VIDEO)
V rámci predvolebného turné, nazvaného Bez ochranky, si to v uplynulom týždni Igor Matovič (OĽaNO) namieril na severný Spiš, do kráľovských miest Kežmarok a Stará Ľubovňa. Aj tu ľudí zaujímali témy okolo pozemkov, stále žije covidová téma a hlasy... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Lenč sa baví

„Včera bol zas ten deň, kedy sa slovenskí politici predbiehali v tom, ktorí z nich je "ľudovejší" sedliak, a ktorí si viac ctí tradíciu prízemného fyzického násilia na ženách, za ktoré od nich očakávajú peniaze, jedlo a alkohol. Tvrdiac im, že ak sa nedajú zbiť a obliat lacnou kolískou, tak nebudú zdravé, pekné a milované,“ prezentuje politológ zrejme aj svoj postoj k týmto sviatkom.

„Tragikomické v tom je to, že sa k tejto "tradícii' hlásia aj slovenskí liberáli,“ reaguje Lenč konkrétne na exministra školstva.

Chválili sa viacerí

Okrem iných sa svojou formou sviatkovania na sociálnej sieti prezentoval aj Peter Pellegrini (Hlas-SD).

"Som so svojou rodinou vždy. Rodina je pre mňa zdroj pokoja, dôvery a nádeje. Z nej čerpám silu. Snáď i pre vás by mohla byť zdrojom istoty. Byť spolu a spoločne sa rozprávať nám môže dať veľmi veľa. Prajem si, aby ste aj vy strávili Veľkú noc s vašou rodinou. S tými, čo máte radi. Aby mladí ľudia načúvali starším. A aby to platilo aj opačne," napísal Pellegrini na sociálnej sieti.

FOTO! Peter Pellegrini si veľkonočné sviatky naozaj užíva! (FOTO)
Začína sa Veľká noc. Aké máte plány? Ja budem s rodinou, napísal na sociálnej sieti pre začiatkom veľkonočných sviatkov líder strany HLAS - SD, Peter Pellegrini. Na sociálnej svieti zverejnil aj fotografiu, ktorá má u jeho sledovateľov naozaj... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik