Hlas ľudu: Remišová - pečiatka kvality
11 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Chúďatko Veronika! Ostala sama ako kôl v plote. Ona a jedna verná. Všetci ju opustili. Ej, Andrej, Andrej, zle si to vyhútal!

Nehodila sa ona na čelné miesto. Podľa veštice prevládajú u nej rušivé energie. A to nem dobré, sám vidíš.  Tak riadila tvojich Žaluďov, až ich doriadila. Tí šikovnejší vypadli skôr, než padli na dno. Tvoja Veronika je na dne. Čo len s ňou bude? Iste tam kdesi v samote narieka do vankúša.  Možno si spomenie aj  na slová, čo jej veštica odkázala. Áno, mala by sa na niekoho prilepiť. Lenže na koho, keď ju nikto nechce. 

Veď kto by ju chcel

Doriadila stranu aj ministerstvo. Pokazila všetko, čoho sa dotkla. A  vraj ministerka! Veď ona nepozná ani len výšku DPH! Aj preto si z nej  každý robí srandu. Ale  kto teraz bude pokračovať v pexese? Ozaj, Veronika, seba si už preškrtla? A tuším si zabudla na Fica, Rašiho a Pellegriniho. Aj na tú jeho podržtašku, čo o tebe furt klamstvá vymýšľa a videjká točí.

A neplač už toľko, prichádza spasiteľ Igor

Igor si ťa na hruď privinie, aj na kandidátku napíše. Nič sa ty neboj! Spraví z teba líderku. Vieš, čo o tebe dnes povedal? Nevymýšľam si, na vlastné uši som to počula. Že keď sa ťa snažia mafiáni očierniť a zhovadiť, tak to je pečiatka kvality. Tvojej kvality, Veronika! No vidíš, Igor je dobrák, Igor ťa nezradí. Odpustil ti tvoju zradu, keď si sa na Andreja ulakomila. Igor ťa má rád. Sadnete do auta a pobeháte po Slovensku. Aj toho kmína  v Poprade navštívite, aj do osád zájdete, aj voličov bude až-až. A neboj sa, dobre bude, Igor povedal.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: A potom kto je tu mafia
Ak naletíte všetkým drístom médií a politikov, ktorí o Smere hovoria ako o mafii, mladý smerák Erik Kaliňák vás vyvedie z omylu. Dokáže to svojím videom, v ktorom sa obracia predovšetkým k novinárom. Ale poučenie a pravdu nájdeme v ňom... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik