Heger Pellegrinimu: Čo ste robili so svojou družinou 12 rokov? (VIDEO)
11 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Predstava lídra Hlasu Petra Pellegriniho o energetickej bezpečnosti Slovenska bola závislosť na ruskom plyne a rope. O problémy Slovenska sa začal zaujímať neskoro. Uviedol to vo videu na sociálnej sieti dočasne poverený premiér Eduard Heger v reakcii na utorkovú tlačovú konferenciu strany Hlas-SD.

 

Čo robil Pellegrini a jeho družina 12 rokov?

Heger uviedol, že jeho vláda krajinu od závislosti na ruskom plyne a rope zbavila. Diverzifikovala podľa jeho slov zdroje ropy a plynu a spolupracuje s partnermi, ktorí „nie sú vojnoví agresori“. Prízvukuje, že Slováci platia za energie najmenej z celej Európskej únie (EÚ) a vláda pomohla firmám, samosprávam, školám.

„On a jeho družina mali 12 rokov na to, aby svoje vízie o silnom štáte uviedli do praxe. Mohli odkúpiť späť všetko, čo bolo na Slovensku sprivatizované. Mali na to všetky nástroje,“ uviedol Heger a dodal, že naopak odovzdali krajinu úzkej skupine ľudí, „ktorí si tu robili, čo chceli“.

Viac vo videu:

HLAS-SD: STOP politickej neschopnosti Matovičovej a Hegerovej vlády! (VIDEO)
HLAS - sociálna demokracia garantuje občanom, že ich požiadavka zahrnutá v národnej petícii za zmenu na štátnu kontrolu energetických podnikov sa stane zásadnou agendou prípadnej novej vlády, ktorá vzíde po septembrových voľbách. Na tlačovej besede... Čítať ďalej
11 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik