Už majú iba výhovorky, nič pre ľudí
10 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Jeden z mála tých, ktorí popri sviatkoch nemyslia iba na seba, svoj pokoj, svoje sviatkovanie, svoje selfíčka, je Juraj Blanár zo Smeru. Zvažuje, ako a čím žije Slovensko šesť mesiacov pred voľbami a veru - je toho naozaj "dosť málo". Posúďte podľa jeho statusu na sociálnej sieti. 

"Igor Matovič obchádza Slovensko a na diskusiách s ľuďmi zdôrazňuje, že tentokrát je skutočne bez ochranky. Hoci ju využíval počas uplynulých troch rokov, a to aj dávno potom, ako hanebne skončil ako predseda vlády." Pripomína obrovskú veľkodušnosť a odvahu či skromnosť - všetko v jednom "multiex" Igora Matioviča Juraj Blanár.

Ako keby tu doteraz držal moc v rukách ktosi iný

"Boris Kollár zase kritizuje chaos v parlamente, akoby už štvrtý rok bol predsedom Národnej rady SRniekto iný, a nie on. Strana SAS dokonca vystupuje ako kritička vlády, hoci za väčšinu jej zákonov hlasovala aj dávno potom, ako údajne odišla do opozície." Píše Juraj Blanár.


Do volieb ostáva necelých 6 mesiacov

"A ja predpokladám, že ešte sa dozvieme, že vysoké ceny potravín sú na Slovensku „leboSmer“, že štát nepomáha živnostníkom „leboFico“ alebo že rušia pôrodnice „lebo...“. Ešteže má naša strana 27 poslancov v parlamente, takže tých výhovoriek typu „leboBlanár“, „leboKamenický“ či „lebo Blaha“ ešte môžu použiť dosť. Ale aj tie sa im raz minú." pripomína Juraj Blanár.

Nielen veľkonočné želanie, Blanár ide trošku ďalej

Popri prianí "celému Slovensku nielen pokojnú Veľkú noc", želá Juraj Blanár čitateľom pokoj "aj v nasledujúcom období", pretože "tým, že pani prezidentka nekonala a umožnila im „vládnuť“ až do jesene, nečakáme žiadne konkrétne riešenia, ale len výhovorky a obviňovania iných. A to sa dá vydržať iba s pokojom v duši."

OBČANIA, ZVÝŠTE POZORNOSŤ! Varuje generál Jozef Viktorín
"Arogancia ide tak ďaleko, že sľubujú niečo, čo presahuje ich politický mandát. Áno, škodia Slovensku, škodia občanom. Pri chudobe a zlej sociálnej situácii sa zameriavajú na živenie cudzích vojsk. Zlé riešenie bez empatie k verejnosti a len pre... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik