Minulé životy: Malé deti si ich pamätajú
11 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Sociálna sieť TikTok zverejnila výzvu, podľa ktorej mali jej používatelia hovoriť o tom, kedy im dieťa povedalo príbeh z minulého života. Zdá sa vám to absurdné? Zareagovalo množstvo rodičov.

Dieťa, ktoré si pamätalo útok na Dvojičky, lebo v nich pracovalo. Iné dieťa, ktoré sa utopilo a teraz je tu. Aj také boli reakcie na výzvu sociálnej siete, pričom výskum podobných javov trvá už takmer 20 rokov. Detský psychiater tvrdí, že rodičia by mali byť otvorení takýmto "spomienkam na minulosť". V nedávnej minulosti sa na internete objavilo video o návšteve v budúcnosti.

Pracovala v Dvojičkách

Riss Whiteová si na internete otvorila obrázok z útoku na Dvojičky, na ktorom bolo vidieť ešte oba mrakodrapy. Na obrázok sa zahľadela jej 4-ročná dcéra.

„Pozri mami, tu som pracovala,“ povedalo dievčatko matke. V šoku sa jej opýtala, kedy, malá odpovedala, že „predtým“.

„Povedala, že jedného dňa, keď bola v práci, začala byť podlaha veľmi horúca. Postavila sa preto na stôl. Potom sa vraj spolu s kolegyňami snažili uniknúť cez dvere, no nešlo. Tak nakoniec vyskočila z okna a letela ako vták,pokračovala Riss, ktorá je presvedčená o tom, že jej dcéra nikdy nepočula o tom, čo sa 11. septembra v New Yorku stalo.

Ondrej Kandráč: So synom má tajný veľkonočný rituál (VIDEO)
Rodený Šarišan a otec Ondríka, Emky a Marušky Ondrej Kandráč, aj na Veľkú noc dodržiava tradície spojené s týmto sviatkom. Manželka Erika aj s jeho mamou sa už na Veľký piatok zvŕtajú v kuchyni tak, aby na stole bolo všetko to, čo tam má byť.... Čítať ďalej
09 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Podobné skúsenosti

Video spustilo množstvo reakcií rodičov, ktorí majú so svojimi deťmi podobné skúsenosti.

 „Keď malo jedno z mojich detí tri roky, zrazu sa ku mne otočilo a povedalo:“ mami pamätáš si, ako som bola stará pani, zrazilo ma auto a zomrela som,“ napísala ďalšia žena.

„Moja dcéra mala štyri roky, keď prišla za mnou s tým, že spolu s ďalšími dvoma dievčatami spadla do vody a utopila sa. Potom zaspala a teraz je tu,“ reagovala iná matka.

Detské vymýšľance, alebo reinkarnácia?

Teórie o tom, že deti rozprávajú o minulých životoch existujú už dávno. Riaditeľ univerzitnej psychiatrickej kliniky vo Virgínii Jim Tucker už v roku 2006 konštatoval možnosť existexistencie reinkarnácie. Svoje tvrdenia podložil štúdiami, ktoré sa v tom čase snažil overiť.

„Ak sú to spomienky, ktoré nedokážeme overiť, potom môže ísť len o fantáziu. Pokiaľ ale nejaké dieťa opakovanie hovorí o nejakom živote, ktorý sa odohral ďaleko od neho, vrátane konkrétnych mien ľudí, ktorí naozaj kedysi existovali, potom to nemôžeme všetko hodiť len na fantáziu,uviedol v rozhovore pre San Francisco Chronile.

Návšteva z budúcnosti

V USA vysiela TV kanál, ktorý je zameraný na paranormálne javy. Po internete koluje video, na ktorom mladík, sediaci v zasneženom parku s rozostrenou fotkou v ruke tvrdí, že „sa bol pozrieť“ v roku 6000.

"Pokrok v medicíne a nových technológiách bude napredovať a súčasný život v porovnaní s rokom 6000 vyzerá veľmi primitívne. Ľudstvo žije pod nadradenosťou vyššej moci, ktorú benevolentne prijíma. V procese času majú obrázky tendenciu byť skreslené, rovnako ako veľa iných vecí," odôvodňuje zlú kvalitu fotky mladík, podľa ktorého v čase budeme „bežne“ cestovať už v dohľadnej budúcnosti.

Monika Beňová sa naštvala! (Fotogaléria)
"Nenútim nikoho aby to chápal a rešpektoval, ale nebudem nikdy tolerovať hlúpe komentáre na život mojej rodiny a mojich priateľov," reaguje europoslankyňa Monika Beňová na komentáre ohľadne opatrovateľky jej dcéry Lei. "V prvom rade, Etiene nie je... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik