Ladislav Kamenický: Od politiky "uteká" k tomuto koníčku
10 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Meno Ladislava Kamenického sa nám spája s ekonomikou, financiami, rozpočtom, prípadne so stranou Smer-SSD, v rámci ktorej istý čas aj pôsobil vo funkcii ministra financií SR. Počas sviatkov si aj on našiel čas na záľubu, ktorá vás prekvapí.

Na sociálnej sieti sa „pochválil“ svojimi obrazmi. Tvorí prevažne v noci a nevyhýba sa ako krajinkám, tak ani „vesmírnej téme“, ktorú je podľa neho dosť náročné stvárniť. Kamenického skôr, ako umelca, poznáme, ako ľavicového ekonóma a politika. Nedávno sa pustil aj do odvolaného ministra Naďa za jeho nezákonné odovzdanie MIG-ov na Ukrajinu.

Abstraktná krajinka

„Počas veľkonočných sviatkov väčšina z nás trávi svoj čas spoločne so svojou rodinou. Nie je tomu inak ani u mňa. Veľkonočná pohoda mi navyše umožňuje, aby som si sadol za maliarsky stojan  častejšie ako obyčajne. Opäť som "dostal chuť" na nejakú abstraktnú krajinku,“ prihovára sa politik svojim fanúšikom na sociálnej sieti akrylovým obrazom celkom slušných rozmerov a priznáva, že najlepšie sa mu maľuje v noci.

Povrch exoplanéty

Ďalším z diel, ktoré ukázal svojim fanúšikom evokuje vesmír.

„Predstava planét mimo slnečnej sústavy nie je jednoduchá, dovolil som si jednu urobiť. Mohol by to však byť aj abstraktný obraz. Nechám to na vašu fantáziu. Želám všetkým príjemné pokračovanie veľkonočných sviatkov a rodinnú pohodu,“ poprial ekonóm svojim priaznivcom

&set=pb.100057438198143.-2207520000.

Kamenický nielen o "ústavnom právnikovi" Naďovi
Exminister financií a politik SMERu - SD Ladislav Kamenický okomentoval na sociálnej sieti víkendové diskusie. A urobil to naozaj s politickým šarmom. "Všetci sa tak boja SMER - SSD, že meno Roberta Fica sa spomínalo úplne najviac, a to napriek... Čítať ďalej
27 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Zástanca mieru

Ladislav Kamenický je známejší ako ekonóm, či ľavicový politik. Nedávno sa tiež vyjadril na adresu Jaroslava Naďa, ktorému sa poďakoval aj za mediálny dosah, ktorý aj tento minister Smeru a Robertovi Ficovi zabezpečuje.

"Naďova militantná rétorika sa dnes nedala počúvať a každý súdny človek si spravil svoj názor. Zaslanie MIG-ov na Ukrajinu je protiústavné, ale "ústavný právnik" Naď považuje bojové stíhačky za "nadbytočný materiál". To, že Naď chce zaslať stíhačky na Ukrajinu za každú cenu, a to čo najskôr, je jasné.  Jasné je žiaľ aj to, že to, čo sa boja urobiť oveľa mocnejšie krajiny, Naď nemá problém spraviť obratom ruky," konštatoval Kamenický.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik