Na Kryme začal fúkať "Krymský vietor"
09 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Krymský vietor - tak ukrajinské médiá nazvali víkendový raketový útok na Ruskom obsadený polostrov Krym. Nie je jasné, či ide o názov samostatnej ofenzívnej vojenskej operácie, alebo o ojedinelú útočnú iniciatívu. O udalostiach informuje web agentúry Unian - unian. net.

Médiá o výbuchoch vo Feodosii na Kryme tvrdia, že ich spôsobili dve rakety, jedna z nich zničila tamojší systém protivzdušnej obrany S-300.

Podľa odbojového Krymského kanála boli na Feodosiu vypustené dve rakety, hoci Rusko oznámilo jednu.

Operácia "Krymský vietor"

"Raketový útok na Feodosiu, nové údaje: boli tam dve rakety (ruský "predstaviteľ" Krymu Sergej Aksenov hlásil jednu). Jedna raketa bola zostrelená protivzdušnou obranou, druhá zasiahla systém S-300 a vyhodila ho do vzduchu . Traja vojaci boli zranení," píše sa v správe k aktivitám s názvom „Krymský vietor".
Podľa fotografie výbuchu bola raketa namierená na miesto systému protivzdušnej obrany pri dedine Pionerskoye. 

Americké tajné služby verbujú špiónov aj bežných udavačov
FBI začala verbovať Rusov cez sociálne siete – s odvolaním sa na stanicu Fox News o tom informuje ukrajinský web unian.net. Rusom sa tak údajne "ponúka možnosť zmeniť svoju budúcnosť tým, že začnú spolupracovať s americkou rozviedkou." Teda, ak sa... Čítať ďalej
09 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik