Do vojny nastupujú čarodejnice
10 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Ukrajina nasadzuje proti Rusku novú zbraň - čarodejnice, kúzelníkov a zaklínačov. Ukrajinskí kúzelníci a čarodejnice si vypočuli výzvu poradcu vedúceho kancelárie prezidenta Oleksija Arestoviča a začali s množstvom rituálov, aby odstavili ruského prezidenta Vladimira Putina od moci, "stratili ho" v zmysle zmizli a tiež aby podporili ozbrojené sily Ukrajiny. Informuje web vtforeignpolicy.com

Po tom, čo Arestovič  22. marca oslovil  ukrajinské čarodejnice na Facebooku, na verejnosť sa dostali plány okultnej komunity na podporu tejto iniciatívy.

Prvá fáza vykonaná

"31. marca, v 29. lunárny deň, v deň korupcie a kliatby, my, čarodejnice Ukrajiny, v spolupráci so zahraničnými kolegami sme  vykonali rituál potrestania nepriateľa ukrajinského ľudu - Vladimíra Putina," uvádza sa v posolstve. 

Rituál bude pozostávať z troch častí

 Prvý sa uskutočnil na jednom z pohorí na Ukrajine. „Kruh 13 čarodejníc bol zostavený, hovoril sa už o oltárnych nožoch, aby prinášali obete Vyšším silám,“ píše sa v správe z udalosti podľa citovaného webu.

Druhá časť rituálu je naplánovaná na apríl v slovanskej krajine

Má sa teda uskutočniť za účasti zahraničných kolegov čarodejníc a zaklínačov. Zatiaľ čo sa očakáva, že to prvé bude mať na Putina relatívne malý vplyv, to druhé bude mať vraj významný vplyv. Medzi ciele ceremónie patrí aj podpora ukrajinskej armády.

„K víťazstvu našich skvelých ľudí, k šťastiu, úspechu a otvoreniu ciest! A nech nás všetci bohovia vojny – Odin, Thor, Perún – sprevádzajú!“, hovoria organizátori.

Treťou časťou je kamenný vak pre nepriateľa

 Ide údajne o izoláciu Putina, jeho odstavenie od moci, stratu podpory z jeho vnútorného okruhu. Taktiež o trest čiernych ikon za masové úmrti a potrestanie tých, ktorí sú za ne vinní.

Ukrajinskí kúzelníci vyzvali svojich zahraničných kolegov, aby iniciatívu podporili a pridali sa k udalostiam.

Zástupca ukrajinskej okultnej komunity pod podmienkou anonymity vysvetlil, že presné miesta obradov sú skryté. Organizátori sa obávajú nielen odporu nepriateľov, ale aj zásahov zvedavých občanov. Podrobnosti vraj budú oznámené len osobne, len medzi osobne známymi osobami. Ukrajincov, ktorí sa nezúčastňujú na zaklínaniach, vyzval, aby nezasahovali.

Okultisti všetkých krajín, spojte sa!

„Nemali by ste považovať túto udalosť za nepriateľskú alebo škodlivú pre Ukrajinu. Naším cieľom je poraziť nepriateľa Ukrajiny, Putina, a podporiť ozbrojené sily,“ povedal nemenovaný zdroj podľa webu vtforeignpolicy.com.

Plynový strašiak v Európe opäť ožíva
Reuters: Európa môže tento rok čeliť nákladnej zime. Európe sa nepodarilo dosiahnuť výrazný pokrok pri zabezpečovaní dlhodobých zmlúv na dodávky skvapalneného zemného plynu. Preto môže byť budúca zima pre región veľmi drahá. Informuje agentúra... Čítať ďalej
09 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik