A opäť je v hre pozývací list
09 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Káčer "posiela" pozývací list cudzím vojskám - píše na sociálnej sieti v trefnej symbolike našej neslávnej histórie poslanec NR SR Gyimesi György. 

"Káčera vychválil minister zahraničných vecí USA Blinken, a ten radosťou celý bez seba rovno navrhol, aby dočasné a rotujúce jednotky NATO pôsobiace na území SR zmenili svoju prítomnosť na trvalú. Doslova povedal, že “chceme, aby lídri rozhodli o tom, že toto bude trvalá prítomnosť a aby boli prápory rozšírené do veľkosti brigády v každej krajine. Z toho vyplývajú aj záväzky pre nás, zvýšiť schopnosť hostiť takéto jednotky”" Píše poslanec parlamentu.  

Čítate správne

"Odvolaný minister zahraničných vecí, vyznamenaný za službu vlasti (Spojeným štátom americkým) “posiela” pozývací list cudzím vojskám, aby nás svojou trvalou prítomnosťou bratsky, na večné časy a nikdy inak chránili pred neexistujúcou hrozbou." vysvetľuje pán poslanec Gyimesi György.

Ako za Biľaka

"Majme na pamäti, že vtedy chvália jednu krajinu a jej predstaviteľov potľapkávajú po pleci, keď slúži záujmom tých, ktorí ju chvália. Pritom je len servilná a slabá. Silné a sebavedomé krajiny nemajú radi, pretože presadzujú svoj záujem na úkor iných. Pri Slovensku a jeho súčasnej vláde to platí dvojnásobne." Končí svoj status poslanec NR SR Gyimesi.

Slovenská moc zas dačo nezvláda
Boj s envirozáťažami nezvláda Slovensko po finančnej ani systémovej či manažérskej stránke. Kontrolóri Najvyššieho kontrolného úradu SR zistili, že podiel sanovaných lokalít k celkovo 328 evidovaným envirozáťažiam sa v rokoch 2016 až 2021 zvýšil... Čítať ďalej
09 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik