KOALÍCII SA NEDARÍ! Ďalšie trestné oznámenie na Fica skončilo v koši
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Trestné oznámenie na lídra Smeru-SSD Roberta Fica pre zverejnenie videa z presunu systému protivzdušnej obrany S-300 na Ukrajinu polícia odmietla. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

Zločin vyzvedačstva?

"Trestné konanie bolo ukončené v roku 2022 v mesiaci jún právoplatným uznesením o odmietnutí veci," spresnila.

O podaní trestného oznámenia na Fica pre podozrenie zo spáchania zločinu vyzvedačstva, prečinu ohrozenia utajovanej skutočnosti a prečinu ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti informoval vlani poslanec parlamentu Ján Benčík (SaS).

V tom čase upozorňoval, že Fico mohol videom potenciálne ohroziť vojakov či železničiarov, ktorí sa podieľali na presune systému S-300. Video totiž zverejnil na sociálnej sieti skôr, než bol samotný presun oznámený.

Ján Benčík, foto: FB/SaS

Nezmyselné obviňovanie opozície

Šéf Smeru-SD v tom čase hovoril o nezmyselnom obviňovaní opozície. Vláda podľa neho klamala, keď hovorila, že nemá úmysel darovať Ukrajine systém S-300.

RUSKÁ SABOTÁŽ! Kričí Naď. Slovenské stíhačky pre Ukrajinu NIE SÚ BOJASCHOPNÉ! 
Slovensko zaslalo v marci postupne na Ukrajinu 13 stíhačiek typu MIG-29. Bohužiaľ, nie sú bojaschopné. Stíhačky mali byť schopné uletieť 350 hodín, nevydržali však viac ako 70, uviedol zástupca náčelníka generálneho štábu slovenských ozbrojených... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik