TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA: Vrtuľník letel zbytočne, vodič neprežil (FOTO)
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Smrť na Veľkú noc! Dnes dopoludnia došlo pri obci Hronské Kľačany v levickom okrese k dopravnej nehode, ktorej následky sú fatálne. Auto narazilo do stromu. Na mieste zasahoval aj vrtuľník. Polícia potvrdila, že pri nehode zomrel šofér.

"Iba 40 ročný vodič osobného auta Renault, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zišiel z cesty. Vozidlo následne narazilo do stromu," informuje levická polícia na sociálnej sieti.

Aj napriek snahe záchranárov, vyslaný záchranársky vrtuľník na miesto už letel zbytočne. Vodič na následky utŕžených zranení na mieste nehody podľahol. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi nebohého vodiča bude zisťovaná pri pitve.

Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania levickej polície.

Nehoda, foto: FB/Polícia SR Nitriansky kraj
Nehoda, foto: FB/Polícia SR Nitriansky kraj
Nehoda, foto: FB/Polícia SR Nitriansky kraj

 

"V týchto sviatočných dňoch prebieha na cestách avizovaná dopravná akcia Život. Naši kolegovia sa sústredia aj na kontroly najvyššej povolenej rýchlosti, spôsob jazdy a požívanie alkoholu pred a počas jazdy," upozorňujú muži zákona.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

OBROVSKÁ BUDAJOVA HANBA! Taraba šokuje podrobnosťami z návštevy holandského kráľovského páru
Tomáš Taraba (Život-NS) udivený prijal informáciu, že keď sa holandský kráľ v Tatrách chcel napiť z miestneho potoka, ale povedali mu, že ak to urobí, dostane pokutu. V tejto súvislosti upozorňuje na „envirodiktatúru“, ktorú majú na svedomí ľudia... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik