Harabin: Lipšic obžalobou Kaliňáka TROMFOL aj komunistu Urválka! CELOSVETOVÝ UNIKÁT (VIDEO)
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Bývalý minister spravodlivosti SR Štefan Harabin reaguje na rozhodnutie sudcu Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), ktorý v pondelok odmietol obžalobu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) na exministra vnútra SR Roberta Kaliňáka a podnikateľa Jozefa Brhela st. za zločin podplácania.

Celosvetový unikát

"Dejiny súdnictva nepoznajú prípad, aby prokurátor podal na súd obžalobu bez toho, aby obvineného vypočul a neumožnil mu ani preštudovať spis. Históriu prepísala až Lipšicova politická prokuratúra, ktorá tento celosvetový unikát pre Slovensko zaknihovala," konštatuje vo videu Harabin.

Podľa exministra právny analfabetizmus prokurátorov špeciálnej prokuratúry je priamo úmerný jej vedeniu, keďže v čele stojí politik, ktorý kradol, podvodom získal justičnú skúšku aj bezpečnostnú previerku, je v podmienečnom výkone trestu za zabitie človeka, a ktorý nikdy profesiu prokurátora nevykonával.

Kaliňák a Lipšic, zdroj foto: FB/Štefan Harabin

"Lipšic politizoval súdne procesy od roku 1999. Ako minister spravodlivosti nielen cez médiá, sudcom odkazoval, ako majú rozhodnúť a aké tresty ukladať. Aj ako advokát konal neeticky. Vyberal si vždy len mediálne kauzy, ktoré mu mali slúžiť na jeho politické zviditeľňovanie. Politicko-justičný aktivizmus nateraz zavŕšil ako šéf špeciálnej prokuratúry, keď tromfol i svoj politický vzor z procesov v 50-tych rokoch, Urválka. Ale ten Slanského aspoň vypočul, až tak postavil pred súd. Lipšic i v tejto konkurencii dokázal posunúť bezprávie oveľa nižšie, keď podal obžalobu bez vypočutia obvineného," krúti hlavou Harabin.

OBROVSKÁ BUDAJOVA HANBA! Taraba šokuje podrobnosťami z návštevy holandského kráľovského páru
Tomáš Taraba (Život-NS) udivený prijal informáciu, že keď sa holandský kráľ v Tatrách chcel napiť z miestneho potoka, ale povedali mu, že ak to urobí, dostane pokutu. V tejto súvislosti upozorňuje na „envirodiktatúru“, ktorú majú na svedomí ľudia... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Lipšicova grupa

Ak by ním nastolený kurz politickej justície zotrval aj po preskupení súčasnej garnitúry po septembrových voľbách, možno sa dočkáme i toho, že ani špeciálny súd nebude vypočúvať obvinených, ale bude rovno vydávať rozsudky na základe nepreukázaných nezmyslov Lipšicovej grupy. Zrejme na zváženie bude potom tiež zrušenie práva na obhajobu, varuje bývalý šéf Najvyššieho súdu SR.

"Pre poriadok a pravdu o tútoroch Lipšica, treba zároveň konštatovať, že je nesporným produktom americkej CIA, o čom svedčia i jeho pravidelné návštevy USA za účelom prijatia nových pokynov," myslí si Harabin.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Dag Daniš o Kiskovom daňovom podvode: OBETAVO HO CHRÁNILI MÉDIÁ!
Už 18. apríla sa má začať súdny proces s exprezidentom Andrejom Kiskom. Bývalého lídra strany Za ľudí orgány činné v trestnom konaní riešia za údajný daňový podvod. Komentátor Dag Daniš tvrdí, že dôkazy proti Kiskovi sú silné. Čas vraj ukázal, že... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik