Berlusconi je hospitalizovaný. Je to vážne
05 | 04 | 2023 I Milan Laca

Bývalého talianskeho premiéra Berlusconiho hospitalizovali, leží na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Taliansky expremiér Silvio Berlusconi je na jednotke intenzívnej starostlivosti v milánskej nemocnici. Informuje o tom  agentúra Ansa a „Európska pravda“ .

Vážny stav

Berlusconi leží na jednotke intenzívnej starostlivosti kvôli kardiovaskulárnym problémom. V stredu (5.4.2023) ho hospitalizovali s dýchacími ťažkosťami. Aktuálne sa uvádza, že stav bývalého premiéra je stabilizovaný. "Silvio Berlusconi je vo vážnom, ale stabilizovanom stave," povedali parlamentné zdroje z Berlusconiho strany Forza Italia.

Ukrajinci používajú v Bachmute ničivú zbraň (VIDEO)
Zbrane UR-77 "Meteorite" pôvodne pochádzajú zo sovietskej éry, väčšinou ich Rusi používali na odstraňovanie mín. Podľa informácií z bojiska sa ukrajinským jednotkám podarilo zachytiť najmenej 13 z týchto vozidiel, čím účinne rozdrvili ruských... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nedoliečený? 

"Berlusconi bol hospitalizovaný, pretože predchádzajúci problém nebol vyriešený," povedal taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani na margo stretnutia ministrov zahraničných vecí NATO. Spresnil, že nemohol komunikovať priamo s Berlusconim, pretože bol zaneprázdnený inými stretnutiami a nemal telefón. Berlusconi trpel v posledných rokoch niekoľkými záchvatmi choroby a z nemocnice ho prepustili len minulý týždeň.

Jeho postoj k Ukrajine

Vo februári Berlusconi v komentári k stretnutiu talianskej premiéry Giorgie Meloniovej a prezidenta Volodymyra Zelenského na okraj summitu EÚ v Bruseli povedal, že ak by bol ešte predsedom vlády, nestretol by sa so Zelenským.  Vyhlásil, že ak by Zelenskyj prestal „útočiť“ na dva regióny na východe Ukrajiny, k ruskému útoku na Ukrajinu by vôbec nedošlo. Ministerstvo zahraničných vecí Ukrajiny vyhlásilo, že šírením ruskej propagandy expremiér Talianska  nabáda Rusko, aby pokračovalo vo svojich zločinoch proti Ukrajine.  Neskôr Berlusconi vyhlásil, že bol vždy na strane ukrajinského ľudu.

The Telegraph: Vladimír Putin môže byť zavraždený kedykoľvek
Blíži sa okamih, keď ruského prezidenta "Juliusa Caesara," by mohol postihnúť osud, napísal Richard Dannatt, bývalý náčelník štábu britskej armády, v komentári uverejnenom v denníku The Telegraph. Na začiatku vojny sa pri viacerých príležitostiach... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik