Slavín nás zajtra volá k sebe
03 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Po nami už uverejnenom avíze na jedno zo zajtrajších spomienkových pietnych podujatí na Slavíne v Bratislave, tu máme ďalšiu pozvánku.

Tentoraz pozýva členov a priaznivcov Slovenskej národnej strany pripomenúť si vďaku a úctu k osloboditeľom hlavného mesta Slovenska Andrej Danko.

Slovenská národná strana k výročiu oslobodenia Bratislavy 4. 4. uvádza, že sú udalosti v našej histórii, ktoré sú nemennými faktami. "Žijeme v dobe, kedy niektorí ľudia sú schopní prevracať aj skutočnosť, že Bratislavu oslobodili vojská Červenej armády. To je však nemenný fakt, ktorý nikto z histórie nevymaže. Slovenská národná strana tak ako každý rok, položí veniec 4. apríla na Slavíne na úctu všetkým tým, ktorí padli za oslobodenie Bratislavy. Súčasne vyzýva všetkých, ktorí spochybňujú históriu, aby pozerali aj do budúcnosti, aby neprekrúcali historické fakty. Všetkým vojakom rôznych národností, ktorí oslobodzovali Bratislavu patrí česť a úcta." Píše sa v stanovisku SNS.

 

V bojoch o Bratislavu zahynulo 742 sovietskych, 470 nemeckých a maďarských vojakov a 121 civilistov. 

Rázsochy? Hegerov mentálny debakel!
"Zrušenie záväzku postaviť novú špičkovú univerzitnú nemocnicu na Rázsochách z Plánu obnovy je jedným z najväčších zlyhaní tejto neschopnej vlády...." Uviedol to podpredseda strany HLAS a člen zdravotníckeho výboru NR SR Richard Raši v jej tlačovom... Čítať ďalej
03 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme