Podľa Richtera si Krajniak asi zo všetkých "robí srandu"
04 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"KRAJNIAK PRED VOĽBAMI DOBIEHA ZAMEŠKANÉ", tvrdí jeho predchodca vo funkcii ministra sociálnych vecí Ján Richter na sociálnej sieti.

"Po dvoch rokoch neustáleho zdražovania sa minister práce Krajniak postaví pred kamery a oznámi „bombastickú“ správu. Dávky a príspevky pre ľudí v hmotnej núdzi, ktoré by sa mali zvýšiť po júlovom náraste životného minima o približne 12 percent, chce valorizovať už od októbra tohto roka a nie až od 1. 1. 2024. Teda „až“ o tri mesiace skôr, bravó, pán minister." Píše Ján Richter.

Teraz už je neskoro

"Vy si z ľudí asi naozaj už robíte srandu. Životné minimum sa pri neustálom raste cien malo zvýšiť už dávno, a to dokonca mimoriadne, aby rýchlejšie rástli všetky dávky a príspevky naň naviazané. A to nie iba pre ľudí v hmotnej núdzi, ale aj pre ľudí so zdravotným postihnutím a rodiny s deťmi. Z opozičných lavíc sme vás o takúto pomoc pre ľudí žiadali už na začiatku inflačnej krízy, lebo teraz je už naozaj neskoro. Už ste mnoho ľudí dostali pod hranicu chudoby, z ktorej sa budú dostávať ešte dlho." Dodáva autor statusu.

A punktum!

"Suma sumárum, pri pomoci ľuďom v časoch extrémneho zdražovania ste vy a celá vláda úplne zlyhali a už to nedobehnete." Končí status bývalý minister práce a sociálnych vecí Richter.

Matovič vypočítal koľko stojí hlúposť
Presne pod týmto titulkom uverejnil Michal Kaliňák na blogovisku blog.pravda.sk svoj názor na to, čo sa vlastne podarilo exministrovi financií a predsedovi polorozpadnutého hnutia OĽaNO Igorovi Matovičovi. Redakcia HD v názore vykonala iba drobné... Čítať ďalej
03 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme