Hlas ľudu: Sieň slávy pre Čaputovú a pre Naďa
03 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Sme národ barbarov a tupcov. Áno, hlupáci sme. Neokrôchanci. Ale v  tej hromade sa, našťastie,  nájdu  aj svetlé výnimky. Výnimky, ktorým patrí česť. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Od nás ostatných sa dajú už na pohľad rozoznať

Sú iní ako väčšina národa. Ináč zmýšľajú, majú inakší slovník, ináč sa obliekajú. Ináč vyznávajú lásku, ináč nenávidia. Milujú kaviarenský život, inakosť, slobodu a opojenie. Milujú farebný svet. Zamilovali si dúhové farby, obľubujú žltú a modrú. Zahaľujú sa do nich, ozdobujú si nimi okná,  dekorujú parlament. Z istých miest spravili priam ikonické miesta. Napríklad z obyčajnej Teplárne. To  je  pre nich niečo ako hrob neznámeho vojaka. Alebo Levoča pre katolíkov. Tepláreň sa stala pútnickým miestom, ktoré pani prezidentka ukazuje svetu ako symbol inakosti. Vodí sem vzácne návštevy, zapáli sviečky. Postíska sa s ináč orientovanými a poplačú si plece na pleci. Táto krehká žena citlivo vníma, čo sa deje vo svete, a odsudzuje, čo sa deje doma. Svet ju miluje, oceňuje. A my sme sa konečne dostali k jadru problému.

Keby prezidentka nosila generálsku uniformu, metále by sa jej na hruď ani nepomestili

Staviame siene slávy športovcom a umelcom, oslavujeme ich, prejavujeme im česť a úctu. Len na prezidentku  a ministra obrany sme akosi zabudli. Správame sa k nim ako barbari. Ako ľudský odpad. Svet ich oceňuje, dáva metále a vyznamenania. Len my sme takí somári. Nevážime si ich. Nepoznáme hodnotu toho, čo máme doma. Aj keď nám naši predkovia zanechali odkaz, že doma nikto prorokom nebýva,  dokážme im,  že sa mýlili. Postavme sochy Čaputovej a Naďovi! A nech sú v nadživotnej veľkosti. Lebo ich veľkosť je obrovská! Postavme im siene slávy, klaňajme sa im!  

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik