Kvôli názorom som prišiel o prácu. „Vraj som sa správal neeticky počas pandémie.“ Hovorí profesor Hrušovský
02 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jeden z najväčších odborníkov v oblasti hepatológie a na choroby pečene sa počas pandémie kriticky vyjadroval k riadeniu a manažmentu pandémie. A tiež k očkovaniu. Doplatil na to stratou jedného zamestnania. Spoluautor 300 publikácií, autor učebnice o hepatológii, z ktorej sa učí na lekárskej fakulte, profesor Štefan Hrušovský bol hosťom podcastu ODznova.

Okrem zhodnotenia pandemického obdobia sa v rozhovore venovali chorobám pečene.

V rozhovore odzneli aj rady pána profesora a tiež jeho názory na tzv. čistenie pečene.

“Ostropestrec mariánsky je dobrá vec. Ale neodstráni žiadnu príčinu choroby pečene. Treba hľadať príčiny. Pečeň je robotník a pracuje na tom, čo je potrebné, kým vládze.”

Detoxikačné látky, čo majú prečisťovať pečeň?

Zvyknem sa pýtať pacientov, čím majú pečeň zašpinenú, keď si ju chcú čistiť.” Hovorí Prof. Štefan Hrušovský… Výživové doplnky príčinu a chorobu pečene nevyliečia…

Viac v rozhovore…

Veríme, že rozhovor zaujme a aj pomôže.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik