TRAGICKÁ zrážka s kamiónom! Mladá žena nemala šancu
01 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Pri Dunajskej Strede sa zrazili dvaja maďarskí vodiči. Mladá žena nehodu neprežila, informujú policajti.

O život pri dopravnej nehode prišla v piatok (31. 3.) vo večerných hodinách 23-ročná mladá žena z Maďarska. Jej auto sa pri Dunajskej Strede na križovatke ciest I/63 a III/1418 od Kostolných Kračian zrazilo s maďarským kamiónom.

Vodička podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej pravdepodobne nerešpektovala dopravnú značku stop.

"Došlo k zrážke s maďarským kamiónom, ktorý išiel po hlavnej ceste od Bratislavy na Komárno. Pri kolízii utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla," uviedla hovorkyňa. Vodič kamióna sa pri nehode nezranil a po nehode mal dychovú skúšku na alkohol negatívnu.

Policajti miesto dopravnej nehody zdokumentovali a preverovali podľa Linkešovej totožnosť mladej ženy. "O spoluprácu požiadali aj zastupiteľský úrad Maďarska na Slovensku," doplnila. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

Vražda na Zámockej stále doznieva. Politicky (VIDEO)
Kým väčšina Slovákov na incident na Zámockej spomína viac-menej „len“ ako na veľmi nepríjemnú, nepeknú vraždu, politickým svetom vďaka nezáväznému uzneseniu Európskemu parlamentu (EP) stále hýbe. Poslanci EP tesne po čine vyzvali slovenskú vládu k... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik