SMER - SSD: Politikmi ako Krajniak sa mlčky OPĽÚVAŤ NENECHÁME!
01 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

SMER - SSD SA NENECHÁ MLČKY OPĽÚVAŤ POLITIKMI AKO KRAJNIAK, KTORÍ NA CELEJ ČIARE POHORELI A ZODPOVEDAJÚ ZA HISTORICKÝ PREPAD SLOVENSKA DO CHUDOBY. Takto reagovala najsilnejšia opozičná strana na vyjadrenia Kollárovho ministra v Sobotných dialógoch v Slovenskom rozhlase. Krajniak totiž uviedol, že hnutie má pre povolebnú spoluprácu tri podmienky a Smer-SD či Republika sa do nich v súčasnosti nezmestia. 

"Minister v demisii Krajniak svojou politikou vylučovania zaradil stranu Sme rodina k OĽaNO, Za ľudí či k Hegerovým "demokratom". Inak povedané k tým, ktorí zlyhali, nemajú čo Slovensku už ponúknuť, a tak sa ich politický program scvrkol len na to, s kým nepôjdú do vlády, hoci je ich účasť v NR SR po najbližších voľbách viac než otázna," vyhlásili smeráci na sociálnej sieti.

Dodali, že SMER - SSD touto cestou nikdy nepôjde, pretože ich ponuka je jasná a postavená na princípe silného štátu s nespochybniteľným ľavicovým, protifašistickým a európskym pilierom.

"Pán Krajniak je ten posledný, ktorý môže kádrovať, pretože sme ho mali možnosť vidieť pri práci už dvakrát," prízvukuje Smer.

"Prvýkrát, keď bol na fonde národného majetku a o tých rabovačkách kolujú legendy až dodnes a niektoré sú spísané aj v GORILE. A druhýkrát teraz, ako ministra sociálnych vecí, keď sa jeho osobným pričinením viac ako 500 tisíc Slovákov prepadlo pod hranicu chudoby a zo Slovenska sa stala oficiálne druhá najchudobnejšia krajina EÚ," vymenovali Krajniakove zlyhania.

"Preto pri pánovi Krajniakovi platí ľudová múdrosť „pozri, kto to hovorí“ dvojnásobne," uzavrel Smer.

Povedal to jasne a na živo

Poverený minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) sa spolu s exministrom školstva Braňom Gröhlingom (SaS) stretli v politickej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Krajniak sa na živo vyjadril aj k možnej povolebnej spolupráci.

Sme rodina podľa Krajniaka vždy pred voľbami jasne povedala, s kým do vlády pôjde. „Naše podmienky sú programové tézy, postoj k SNP, holokaustu, druhej svetovej vojne či Tisovmu režimu a aj kto budú naši partneri v zahraničí. Smer-SD a Republika do toho dnes nezapadajú,“ skonštatoval.

Kollárov minister o povolebnej spolupráci: Tieto strany NESPĹŇAJÚ naše podmienky!
Prezidentka Zuzana Čaputová v piatok (31. 3.) opäť pohrozila úradníckou vládou. Zváži ju v prípade, ak sa potvrdí porušenie zákona dočasne povereným ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO). Podľa povereného ministra práce by však úradnícka vládla... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik