Hlas ľudu: Poslušne hlásim!
01 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Do Kyjeva sme pricestovali šťastlivo. Vláčik sa nevykoľajil, žiadna sabotáž sa nekonala.

S Volodymyrom sme sa postískali, vymenili si niekoľko zdvorilostných fráz. Na milé stretnutie sme si pripili stoličnou. Vypil som za plný horčičák. Edo sa zdráhal, že on už má vodky dosť, veď viete, že on sa vodkou živil. Ale napokon podľahol nostalgii a volaniu srdca a tiež nás ostatných.

Volodymyr bol dnes taký voňavý, že mi až dych vyrazilo.  Vôbec sa nečudujem pani prezidentke, že sa nevie dočkať, kedy sa s ním opäť stretne a vybozkáva. Keby som bol žena, prisámvačku mu neodolám.

Náš milý hostiteľ nám a celému slovenskému národu poďakoval za pomoc vo forme zbraní. Viem, že Ficovi a ďalším dezolátom sa to páčiť nebude, ale my sme za každú pochvalu jednotne skandovali Sláva Ukrajine! Hurá! Hurá! Hurá!

Program nášho stretnutia bol prísne utajený, lebo čert a Rus nikdy nespí. Ale čosi vám predsa len môžem prezradiť. Obliekli nás do maskáčov, dostali sme nepriestrelné vesty a išli sme do terénu, teda do Buče. Keď som v tomto mundúre videl Eda, smiechu som sa nezdržal. Až mi cvrklo do pampersky. Lebo, hanba- nehanba, aj takto sme sa poistili.

Potom sme sa natlačili borščom a naliali vodkou. A kecali sme. Edo ponúkol Volodymyrovi nezištnú pomoc v  procese prijímania do Únie a tiež mnohé cenné rady zo svojho vládnutia. Veď to on priviedol Slovensko na špicu najrozvinutejších a najlepšie prosperujúcich krajín EÚ. Tak prečo by nepomohol cennými radami?!

A čo som ponúkol ja? Vlastne všetko bojaschopné aj nebojaschopné. Veď načo nám je šrot? Máme ísť s ním do zberných surovín? To v žiadnom prípade nie. Oni si to opravia a využijú. Aj na obranu, aj na... Radšej to nahlas nepoviem, lebo to by som zas nahral na smeč Ficovi. A to ja nechcem.

Aj sme sa s Edom ponúkli, že aj my sme bojaschopní chalani, že by sme teda išli na front. Akože bojovať. Ale neodviedli nás.  Povedali, že som malý a Edo, že je slabý a neduživý. Asi mu ten predaj vodky neprospel. Voloďa povedal, že viac pomôžeme, keď im budeme zo Slovenska  lifrovať všetky zbrane. A tak sa teda vrátime medzi vás.

Dovidenia doma, priatelia!

ZOSADÍ ČAPUTOVÁ HEGERA? V parlamentných kuloároch je to vraj HOTOVÁ VEC
K vymenovaniu úradníckej vlády by hlava štátu pristúpila, ak by vláda Eduarda Hegera zlyhala závažným spôsobom. To uviedla samotná prezidentka pred časom vo svojom vyhlásení. Dnes sa zdá, že dočasne poverená vláda už nerobí nič iné, len zlyháva.... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik