Prečo tak nerozdávali doteraz? Zas sú v hre fleky?
31 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Pochody za mier sa po Slovensku konajú, aj keď je silný vietor, mráz či dážď. Ľudia sa pridávajú aj tým, že tlieskajú z balkónov, alebo kúpeľných domov. Tak tomu bolo aj nedávno v severných častiach Slovenska." Začína svoj úvahový status na sociálnej sieti Slovenská národná strana s podpisom autorky textu, okresnej predsedníčky SNS Senec Zuzany Škopcovej. 

"Súčasní poslanci si z pohodlia svojho “domova” parlamentu kupujú ľudí za 500€. Však výborne, nech dávajú každému, ale stále. No podľa mňa to nie je moc porovnateľné s tým, koľko majú oni. Prečo doteraz nedávali? Veľa ľuďom by to zachránilo doslova život."

Na nič sa nehodia, iba do funkcií

"Tým len zakrývajú, že vlastne nevedia nič poriadne robiť a vlastne ani nikdy nevedeli. Išlo im len o funkcie, aby mohli ukazovať na druhých, akí sú zlí a hovoriť, ako sa to nedá. Ten, kto naozaj robí, nemá moc veľa času na vysvetľovanie. Skrátka robí a je vidno výsledok. https://odpocet.sns.sk" Pripomína čitateľovi status SNS.

Systém tvoria nepodarky

"Mierové pochody po celom Slovensku dokazujú, ako sa to dá i bez funkcií. Je to o každom človeku. Nie systém je zlý, ten systém tvoria nepodarky, ktoré sa tam držia práve sľubmi za 500€ a krásnym úsmevom, sebaľútosťou alebo ľúbivým či už občas - často štekavým hlasom."

"Práve preto táto kríza nie je ekonomická ale najmä morálna. Lebo tá bezcharakternosť dopustila tú ekonomickú, energetickú a sociálnu. O morálke nás doma či v školách učili, no asi málo. Darmo je človek génius, keď je pyšný a nevidí nikoho a nič, len seba…" Uzatvára status Slovenská národná rada.

Návrh na zníženie platu poslancov neprešiel!
Plat poslanca Národnej rady (NR) SR sa nebude znižovať na výšku priemernej mesačnej mzdy. Parlament v piatok odmietol novelu zákona o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR z dielne lídra OĽANO Igora Matoviča, ktorá to predpokladala.... Čítať ďalej
31 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik